5 paradijselijke 'overwater bungalows'

Bon, het koude weer in België zijn we nu wel beu en één zonovergoten winterdag gaat daar echt geen verschil in maken. Eigenlijk kunnen wij onze stukjes van overal ter wereld schrijven, als er maar internet is, dus zijn we tot de conclusie gekomen op de redactie dat we net zo goed op reis kunnen vertrekken. Omdat we wel voor een exotische setting en tenen in het water zijn, gaan we voor een bungalow aan het water. Helpen jullie ons mee kiezen tussen de 5 onderstaande? Ze schijnen tot de mooist van deze aardbol te behoren!
 

Cocoa Island by Como
Malediven

 
COMO Sunset Villa Terrace 1 Crop
Nu hebben ze op de Malediven natuurlijk een patent op bungalows op/over/aan het water, maar waarom dan Cocoa? Omdat de bungalows gebouwd zijn om op traditionele dhoni boten te lijken. Je hebt natuurlijk een privé zonnedek en je geniet van de services van de butlers van het resort. Ontdek het koraalrif en de scheepswrakken!
 

Four Seasons Resort
Bora Bora

cq5dam.web.1280.1280
Als je naar het paradijs op aarde zoekt staat Bora Bora sowieso bovenaan en het Four Seasons doet daar nog een schepje bovenop. 100 overwater bungalows over op een private lagune. De grootste bungalows hebben alvast en privé-zwembad. Een aanrader? Ga eens kijken hoe de octopussen gevoederd worden.
 

Rosewood Mayakoba
Riviera Maya, Mexico

rosewood-mayakoba-infinity-edge-pool-1241
Hier lopen het strand, de jungle en verschillende lagunes naadloos in elkaar over. Deze strakke bungalows vind je iets ten zuiden van Cancun. Elke dag kan je er mee met een bijzondere eco-tour op de site zelf, om maar aan te geven hoe groot het domein is.
 

Misool Eco Resort
Indonesia

Dit private eiland is niet makkelijk te bereiken. Het resort is overigens helemaal opgetrokken uit het hardhout van het eiland zelf. Hangmatten, trapjes van je bungalow naar de zee en snorkel met één duik, dit afgelegen eiland biedt het allemaal.

Elke dag vertrekken er 3 duiktripjes met gids!

MER.lagoon.Ryan_.Salm_.w

Hôtel Palafitte

Zwitserland

hotel-palafitte-01
Waarom ze er deze hebben tussen gesmokkeld geen idee, wegens met de beste wil van de wereld niet exotisch te noemen, maar mooi is het er blijkbaar wel. Hier slaap je op palen boven het meer van Neuchâtel. De kamers lijken op containers, maar dan wel heel luxueuze.

You May Also Like

Investeren? Dit zijn de duurste tweedehandswagens in België!

Iemand nog wat sollen over? Terwijl het leven duurder wordt, ons geld minder en ...

Foto's just around the corner

Mijn zoon kan het eigenlijk niet beter samenvatten. ‘Je hebt kunst en je hebt ...

3 keer sauna, 3 keer anders

Of het nu in de tuin is of binnen: een sauna kan deugd doen. ...

Hosting door Fraai