4 sexy verborgen talenten

Uiteraard helpt een monster op wielen en ook een dikke portefeuille maakt wel degelijk een verschil bij sommige vrouwen. Gelukkig zijn er ook verborgen talenten die je onweerstaanbaar sexy maken voor het andere geslacht. Met de volgende talenten heb je alvast een streepje voor, ook als je niet op een massa roebels zit of vanvoor in de rij stond als de schoonheid werd uitgedeeld!
 

Goed kunnen koken

maxresdefault1
Is Sergio een koorknaapje vergeleken bij jou en komt Jeroen nog niet tot aan je enkels. Dan heb je meer dan één streep voor. Vrouwen vinden mannen die handig zijn met de potten en pannen sexy. Bereid een topmaaltijd en ze zal het onthouden. Bovendien ben je ook gelijk bij je thuis, wat heel wat perspectieven biedt!
 

Gepassioneerd

 
Het maakt zelfs niet echt uit over wat je gepassioneerd kan praten, al zouden we een eventuele fetish voor paarden even verzwijgen. Passievol praten is bijzonder aantrekkelijk. Als je haar kan boeien zelfs al interesseert ze zich geen hol voor het onderwerp, dan ben je goed bezig. Weet echter wel van ophouden!
 

Een instrument bespelen

 
Een artistieke achtergrond heeft zeker en vast zijn charmes. Speel je gitaar? Aarzel dan niet om ze boven te halen. Van de blokfluit zijn we net iets minder zeker. Speel met plezier een zelfgemaakt nummer of een geweldige cover voor haar en ze smelt als boter in een pan.
 

Goed kunnen masseren

massage_couple_man_woman_laying_dow_cropped-1
Ben je gezegend met de handen van een professionele masseur. Dan heb je de jackpot gewonnen! Een beetje massage olie erbij en kneden maar. Van boven naar onder en weer terug. Succes gegarandeerd!

You May Also Like

Overwin eens een obstakel of 25/50/250

Obstakels overwinnen in de modder Haantjes dat zijn wij mannen en dat is op ...

5 zaken die jij doet en elke vrouw haat!

Je doet het elke dag en vrouwen haten het! Ze zullen het je misschien niet ...

De ultieme natte scheerbeurt met BOLIN WEBB

In de week hebben we er amper tijd voor en moet het allemaal snel, ...

Hosting door Fraai