3D-geprinte monturen van Monoqool

Dat 3D-geprinte spulletjes aan een opmars bezig zijn dat merken we dagelijks. Een tijdje terug brachten we al onder meer de strikjes van Helix onder de aandacht, maar daar stopt het natuurlijk niet. Het Deense brillenlabel Monoqool pakt uit met 3D-geprinte brilmonturen. Nu ben ik zelf een brildrager dus interessant is dat wel.

Meer dan 400 lagen


Vederlicht, modieus en veelal rond, zo zou je de collectie kunnen omschrijven. Met als opvallendste trendkleur mosterdgroen knalt deze collectie er tussenuit. Als sinds 2013 experimenteren de Denen met 3D, goed voor brillen die uit meer dan 400 laagjes bestaan en waar de nieuwste technologie bij wordt toegepast. Niet voor niets sleepte het bedrijf dan ook al meerdere designawards in de wacht.
232482-160818_monoqool_as156808-8b0431-original-1482066669
Voor een montuur mag je rekenen op 393 euro en ze zijn al bij een heel aantal opticiens verkrijgbaar. Meer info vind je op de site, Facebook en Instagram.
 

Modern & cool the frame TRAFFIC JAM… #glasses #highclass #spectacle #3d #monocool #blue #modern

Een foto die door monoqool is geplaatst op


Later dit jaar – beloven ze bij Monoqool – moet het mogelijk zijn je 3D-bril volledig te personaliseren. Ik kijk er met een sterkte van -3 alvast naar uit!
 

You May Also Like

Café Costume et Magritte

‘Ceci n’est pas une pipe’, als je bij het horen van deze uitdrukking verdwaasd ...

Sneaky als een slang

Het is dat we bij Whatmatters overlopen van de dierenliefde, of we bestelden onze ...

De beestige armbanden van VURLES!

Gelukkig is er Instagram, anders hadden we Vurles misschien nooit ontdekt. Nochtans hokken deze ...

Hosting door Fraai