Triple Black ultraBOOST cleat: de vetste adidas voetbalschoen!

De coolste voetbalschoenen die er momenteel te verkrijgen zijn? Die zijn volledig zwart! Als je fijnere kickers vindt dan de Adidas Triple Black UltraBOOST Cleat, dan krijg je van ons een prijs, maar de kans is wel héél klein.

adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-2

Stijl, techniek en vakmanschap allemaal verenigd in een voetbalschoen. Met technologie uit loopschoenen ontwierp adidas werkelijk een pareltje van een voetbalschoen. Zelfs al trap je nog geen krop salade uit elkaar, dan nog wil je op deze parels doen alsof.

Eerder waren er al de witte en de zilveren variant, maar geef ons toch maar ‘old school’ zwart. Over deze schoen is grondig nagedachte en de primeknit zorgt voor ongeëvenaard comfort. Verder kan je ook nog rekenen op Sprintstuds, een razorframe voor zijdelingse stabiliteit en een verstevigde tip en hiel.

adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-3

De releasedatum is nog niet bekend, maar ergens in februari worden ze verwacht. Net op tijd om je team kampioen mee te maken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

's Werelds grootste superjacht: Quintessentially One

We mogen onze zwaarste jaren dan misschien achter de rug hebben, maar af en ...

Proef de Latino sfeer in Palenque

Nee, Latijns bloed hebben we geen van beide door onze aderen stromen. Een zuiders ...

5 van de mooiste onbewoonde eilanden

Een onbewoond eiland: het klinkt toch aanlokkelijk? Wie wil zich niet af en toe ...