Triple Black ultraBOOST cleat: de vetste adidas voetbalschoen!

De coolste voetbalschoenen die er momenteel te verkrijgen zijn? Die zijn volledig zwart! Als je fijnere kickers vindt dan de Adidas Triple Black UltraBOOST Cleat, dan krijg je van ons een prijs, maar de kans is wel héél klein.

adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-2

Stijl, techniek en vakmanschap allemaal verenigd in een voetbalschoen. Met technologie uit loopschoenen ontwierp adidas werkelijk een pareltje van een voetbalschoen. Zelfs al trap je nog geen krop salade uit elkaar, dan nog wil je op deze parels doen alsof.

Eerder waren er al de witte en de zilveren variant, maar geef ons toch maar ‘old school’ zwart. Over deze schoen is grondig nagedachte en de primeknit zorgt voor ongeëvenaard comfort. Verder kan je ook nog rekenen op Sprintstuds, een razorframe voor zijdelingse stabiliteit en een verstevigde tip en hiel.

adidas-ultra-boost-cleats-triple-black-3

De releasedatum is nog niet bekend, maar ergens in februari worden ze verwacht. Net op tijd om je team kampioen mee te maken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Champagne, Prosecco of Cava? We leggen het even uit

Wij mogen ons gerust kenners noemen. Nu ja, kenners is misschien is het een ...

4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je ...

Omdat puike champagne een koffer verdient

Nu kan je nooit koffers genoeg hebben in je leven, maar tegenwoordig zijn er ...

Hosting door Fraai