Weekendmadeliefjes 1

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden lanceren we deze nieuwe rubriek. De ‘Weekendmadeliefjes’. Vanaf nu elke zondagmorgen bij de ontbijttafel op jullie, uiteraard favoriete, site! Geniet ervan!

 

Bron foto’s: Pinterest

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je ...

Steve Shaw neemt ons mee achter de schermen van de heetste shoot van het jaar!

Wie is Steve Shaw? Erg weinig mensen kunnen het antwoord geven en wil je ...

Lekker dier Joanna Krupa helpt soortgenoten!

Mannen die wel eens door Instagram scrollen en knappe deernes volgen, zullen ongetwijfeld Joanna ...

Hosting door Fraai