Weekendmadeliefjes 1

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden lanceren we deze nieuwe rubriek. De ‘Weekendmadeliefjes’. Vanaf nu elke zondagmorgen bij de ontbijttafel op jullie, uiteraard favoriete, site! Geniet ervan!

 

Bron foto’s: Pinterest

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia ...

Weekendmadeliefjes 24

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Tiffany van der Zon maakt vandaag het mooie weer!

Een knappe meid en mooi weer,…dan heb je Tiffany van der Zon. We volgen ...