Pure luxe voor je oren

Een streepje muziek op tijd en stond kan nooit geen kwaad. Vaak is het op onze redactie zo rumoerig met al dat binnen- & buitengeloop van bv’s en vrouwelijk schoon, dat een hoofdtelefoon wel aangewezen is en ook dan gaan we alleen voor het beste.

De absolute top

Het Britse Bowers & Wilkins brengt al tientallen jaren pareltjes op de markt en dan spreken we niet enkel van hoofdtelefoons. Vorig jaar mogen deze rekels dan wel zijn overgenomen door EVA Automation dat doet tot op de dag van vandaag niets af aan de kwaliteit en uitstraling van hun hoofdtelefoons: die zijn top!

6_P9_slide_1

Hun laatste, de P9 Signature is ook weer zo een juweeltje. De klankweergave is top en ook op de kwaliteit is geen toegift gedaan. De oorschelpen staan bij dit model los van de oorband om elke geluidsvervorming te voorkomen en de drivers werden aan de binnenkant van de doppen in een hoek opgesteld, wat voor een open stereogeluid zorgt. Kortom, er is over nagedacht.

P9-Signature-carrying-case

Het design is al helemaal om duimen en vingers bij af te likken en oogt een beetje retro, met Italiaans leer en je krijgt er nog een Alcantara draagzakje bij ook. Nu, misschien mag dat ook wel bij een hoofdtelefoon van € 899, maar daarvoor heb je wel het beste op de markt.

6_P9_slide_3

Als je luxe op & in je oren wel moet je niet twijfelen: deze hoofdtelefoon moet je hebben!

Bestellen doe je online!
Facebook – YouTube

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vergeet onze Vaderdag niet!

Spulletjes kan je nooit genoeg hebben, althans dat is toch bij ons op de ...

Overal snel een fijne espresso zetten: Simpresso

Dat we een zwak hebben voor koffie in alle mogelijke vormen, meer nog dat ...

Gedaan met je slechte wifi-verbinding!

Nu gaan we bij Whatmatters zelden tot nooit volledig door het lint, BEHALVE als ...

Hosting door Fraai