Elke dag kreeft!

Tropchaud, we weten er amper wat over, maar dat belet ons niet er wat over te schrijven? Waarom? Omdat je wel eens mee zou kunnen werken aan een hype en je kunnen profileren als trendsetter en die kans willen we je niet ontnemen.

15194570_1813561882225206_6151878623972438775_o

Kreeft & caviaar

Over dit fashion label weten we niet veel, maar als je als eerste stuks uit je collectie sweaters & t-shirts met een kreeft en kaviaar op de markt brengt, dan vinden wij het alvast leuk. Volgens ons t-shirts die wel eens snel kunnen doorbreken ook, zeg dus niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.


Het gaat om een Antwerps label dat de t-shirts momenteel via zijn website verkoopt. Een t-shirt heb je al voor 28 euro, voor een sweater tel je 48 euro neer. Vanwaar ze hun inspiratie hebben gehaald, dat is ook voor ons voorlopig nog een mysterie, maar wij lopen er met plezier bij als een kreeft!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Opvallen met de slip-ons van Balenciaga

Lig jij altijd te klooien met je veters of heeft niemand je ze ooit ...

Helemaal Brits met Barbour

Je hebt van die fans van stevige winterwandelingen, tripjes in de barre koude of ...

Hosting door Fraai