Stijlvol sporten met de spullen van The Modest Vintage Player

De tijd dat wij trainden als beesten die is nu wel voorgoed voorbij, het gestel laat het niet meer toe. Recreatief willen we ons nog wel eens aan een balletje trappen of een eindje lopen wagen, maar daar stopt het ook. Ben je ook meer van het “ik wil best wel kijken, maar het persé beoefenen hoeft niet type”, dan zijn de spullen van THE MODEST VINTAGE PLAYER misschien ook wel wat voor jou!

14231787_1763707580561809_5774485158649777667_o

Retro

Hier vind je namelijk sportmateriaal dat eigenlijk te mooi is om te gebruiken. Een fantastisch retrodesign staat centraal en geeft alle materiaal een heel eigen look. Van een schitterende lederen bokszak, over een schitterend baseball handschoen tot een lederen voetbal met veters waar opa zaliger nog mee gevoetbald heeft, The Modern Vintage Player heeft het.

Alle spullen zijn met de hand gemaakt en tot in het kleinste detail uitgewerkt. Alle spullen zijn perfect bruikbaar, maar eigenlijk gewoon te mooi om vuil te maken. Wij zien ze liever als decoratie in ons interieur of als item om mee uit te pakken bij de vrienden.

12716386_1679525172313384_4857933488224255862_o

Te weten dat de hele collectie van Josh uit Nieuw-Zeeland is begonnen met een vintage beach ball palet omdat zijn racket steeds stuk ging. Toen hij besloot dat het beter, mooier en stijlvoller kon was The Modest Vintage Player geboren.

Onze 3 favoriete items op een rij

Deze spulletjes zijn online te verkrijgen en een selectie ook bij Luxury For Men!

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

7 tips om je voor te doen als een miljonair

Heb je eigenlijk geen nagel om aan je gat te krabben, maar wil je ...

GLTCH, een nieuwe conceptstore in Antwerpen

Eenheidsworst is er toch al genoeg nee? De ene winkel is vaak de andere ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

Hosting door Fraai