Hierbas de las Dunas: kruidenlikeur uit de duinen!

Zelden tot nooit zal je me nee horen zeggen tegen een glaasje alcohol, niet dat ik een probleem heb – althans dat maak ik mezelf toch wijs – maar ze moeten het zo lekker maar niet maken. Die Tournée Minerale laat ik dan ook met alle plezier aan me voorbijgaan!
15391289_1728769104105100_7078526157091876547_o

Kruidenlikeur uit de duinen

Ook de komende maand kan ik dus een glaasje Hierbas de las Dunas nuttigen. Deze kruidenlikeur uit de koker van Syrco Bakker – de chef van Pure C in Cadzand – bevat maar liefst 18 verschillende  kruiden, bloemen en planten, die gewonnen worden in de duinen en vers in het product belanden. Deze likeur die zijn oorsprong vindt aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en is op en top een natuurproduct. Zo heb ik alvast toch nog de indruk, dat het goed is voor mijn lijf en leden!
15304183_1720917918223552_8784775405337135948_o
Het drankje met zilt-zoete smaak leent zich uitstekend als aperitief of als digestief, maar de durvers kunnen er ook mee experimenteren in cocktails. Een heleboel cocktail-ideeën vind je trouwens op de site en ook bij Hannah Van Ongevalle, waar we al eerder over schreven kan je terecht.
Je vindt Hierbas de las Dunas in hippe conceptstores, maar ook online kan je het bestellen. Een flesje tik je op de kop voor  32,50.

PS. Het idee voor Hierbas de las Dunas onstond overigens op Ibiza, waar er al Hierbas de Ibiza bestond. Syrco besloot er zijn variant van te maken met producten en smaken uit de eigen omgeving.
12525649_1580603052255040_5674196007612501698_o
FacebookInstagram
 
 

You May Also Like

TailsUp: petten voor de langharige medemens

Af en toe een pet moet kunnen. Niet dat we ze tijdens één van ...

Gin Up! Premixed gin uit een flesje

De perfecte gin die gaan we bij voorkeur drinken in het beter horeca etablissement ...

4 perfecte cocktails & attributen? De Alchemistbox!

De perfecte cocktail maken? Niet simpel als je geen professional bent. Nu kennen we ...

Hosting door Fraai