Breng samen met ons de biergroet!

Ok, ik beken! Ik heb ooit spartelend op mijn matje – met op de achtergrond een zweverig muziekje – de zonnegroet gebracht en geprobeerd een ‘downward facing dog’ uit te voeren. Zonder al te veel succes overigens. Waarom? Ach ja, stress is een aardig beestje. 3 sessies, langer heb ik het niet volgehouden, maar nu ik heb vernomen dat er nieuwe variant is: BIERYOGA, zou een comeback wel eens in het verschiet kunnen liggen.


2 Duitsers zijn met dit concept op de proppen gekomen: yoga met een biertje DABEI! Tijdens het festival Burning Man kwamen ze op dit geniale idee. De combinatie van de uitbundigheid van het drinken van bier en de bewustheid bij yoga schijnt een stimulerende combinatie te zijn. Ongetwijfeld waren ze bezopen toen ze dit bedachten, maar wie valt daar over?

Beer + yoga = BierYoga #beer #yoga #berlin #bier

Een foto die is geplaatst door BierYoga (@bieryoga) op


Toch menen Jhula en Emily het serieus, het gaat echt wel om sport. Het concept lijkt overigens aan te slaan, want zelfs in Australië brengen beoefenaars tegenwoordig de biergroet met een flesje op hun hoofd! Wij zijn alvast fan. Nu nog een ravissante lerares vinden en we zijn terug vertrokken!

You May Also Like

Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten ...

Kater? Zober! lost het voor je op!

Vannacht weer teveel gezopen? Beterschap! Nu zijn er wel allerhande lapmiddeltjes en al eerder ...

Whatsapp dating-tips: de basics!

Een wereld zonder Whatsapp? We kunnen het ons nog amper inbeelden. Op alle mogelijke ...

Hosting door Fraai