Breng samen met ons de biergroet!

Ok, ik beken! Ik heb ooit spartelend op mijn matje – met op de achtergrond een zweverig muziekje – de zonnegroet gebracht en geprobeerd een ‘downward facing dog’ uit te voeren. Zonder al te veel succes overigens. Waarom? Ach ja, stress is een aardig beestje. 3 sessies, langer heb ik het niet volgehouden, maar nu ik heb vernomen dat er nieuwe variant is: BIERYOGA, zou een comeback wel eens in het verschiet kunnen liggen.


2 Duitsers zijn met dit concept op de proppen gekomen: yoga met een biertje DABEI! Tijdens het festival Burning Man kwamen ze op dit geniale idee. De combinatie van de uitbundigheid van het drinken van bier en de bewustheid bij yoga schijnt een stimulerende combinatie te zijn. Ongetwijfeld waren ze bezopen toen ze dit bedachten, maar wie valt daar over?

Beer + yoga = BierYoga #beer #yoga #berlin #bier

Een foto die is geplaatst door BierYoga (@bieryoga) op


Toch menen Jhula en Emily het serieus, het gaat echt wel om sport. Het concept lijkt overigens aan te slaan, want zelfs in Australië brengen beoefenaars tegenwoordig de biergroet met een flesje op hun hoofd! Wij zijn alvast fan. Nu nog een ravissante lerares vinden en we zijn terug vertrokken!

You May Also Like

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. ...

9 signalen dat ze een trio wel ziet zitten!

Een trio wie droomt er niet van? Alleen voor velen blijft het ook bij ...

7 producten die je maar beter mijdt voor het seksen!

Oesters zouden de potentie verhogen, terwijl er ook heel wat andere voedingsproducten claimen je ...

Hosting door Fraai