Breng samen met ons de biergroet!

Ok, ik beken! Ik heb ooit spartelend op mijn matje – met op de achtergrond een zweverig muziekje – de zonnegroet gebracht en geprobeerd een ‘downward facing dog’ uit te voeren. Zonder al te veel succes overigens. Waarom? Ach ja, stress is een aardig beestje. 3 sessies, langer heb ik het niet volgehouden, maar nu ik heb vernomen dat er nieuwe variant is: BIERYOGA, zou een comeback wel eens in het verschiet kunnen liggen.


2 Duitsers zijn met dit concept op de proppen gekomen: yoga met een biertje DABEI! Tijdens het festival Burning Man kwamen ze op dit geniale idee. De combinatie van de uitbundigheid van het drinken van bier en de bewustheid bij yoga schijnt een stimulerende combinatie te zijn. Ongetwijfeld waren ze bezopen toen ze dit bedachten, maar wie valt daar over?

Beer + yoga = BierYoga #beer #yoga #berlin #bier

Een foto die is geplaatst door BierYoga (@bieryoga) op


Toch menen Jhula en Emily het serieus, het gaat echt wel om sport. Het concept lijkt overigens aan te slaan, want zelfs in Australië brengen beoefenaars tegenwoordig de biergroet met een flesje op hun hoofd! Wij zijn alvast fan. Nu nog een ravissante lerares vinden en we zijn terug vertrokken!

You May Also Like

Belfida l pure verwennerij uit een kaars!

Heb je nood aan wat tijd voor jezelf? Wie niet in deze hectische tijden! ...

Ga eens wereldwijd naakt!

Nee, wij zijn zeker nog niet overal ter wereld naakt gegaan. Niet dat we ...

Er als man goed uitzien? David Beckham himself vertelt het ons!

Een held, idool,…noem maar op, David Beckham is het helemaal. Als 18-jarige jongen wilden ...

Hosting door Fraai