Futuristisch glazen hotel in de Alpen

Nu hebben we al wel wat spectaculaire hotels zijn passeren, we denken maar aan het hotel hangend aan een klif in Peru, maar binnenkort moet je het misschien niet meer zo ver gaan zoeken. Ook in de Alpen vind je wel een heel bijzonder hotel. Of het is te zeggen: zou je binnenkort wel eens een heel bijzonder hotel kunnen vinden, want momenteel is het nog een concept.
Cliff-Hanging-Swiss-Alps-Hotel-3

Zicht op de toppen

Adrii Rozhko is de designer van dit glazen hotel dat ergens in de Alpen helemaal tot zijn recht zou moeten komen. De bedoeling is dat dit hotel in een rotswand wordt ingebed. Het hotel is quasi volledig opgetrokken uit glas en bestaat uit heel wat geometrische hoeken, waardoor je vanuit elke kamer een fantastisch zit hebt op het omringende berglandschap. 
Cliff-Hanging-Swiss-Alps-Hotel-6
Praktisch zou de bouw wel een probleem kunnen vormen, want hoe krijg je in godsnaam al het materiaal ter plaatse? Niet alleen heb je een helikopter nodig, ook voor de werkmannen lijkt dit een onmogelijk klusje. Moest dat toch lukken, dan is wederom het hotel enkel bereikbaar per helikopter, niet evident. Je krijgt er wel een fantastisch uitzicht voor in de plaats natuurlijk. 
Nu komt de heer Rozhko uit Dubai en daar hebben ze zoals geweten dollars zat en is niets onmogelijk, dus wie weet ..
Hotel-In-Alps-Mountains

You May Also Like

Beleef World War II in een Mustang

Uiteraard kan je je tijdens een lange vlucht wentelen in de luxe van First ...

Helemaal weg van deze RED DOT TATTOOS

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar dat we schoon als we zelf zijn, ...

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...

Hosting door Fraai