3 fonkelnieuwe hotels die in 2017 de deuren openen

Ja, ondertussen zijn er al heel wat alternatieven, maar persoonlijk kan ik toch nog altijd ontzettend genieten van de perfecte service van een tophotel en de perfecte bedden die daar standaar schijnen bij te horen. Een charmehotel, een hotel met karakter, mij maakt het soms niet zoveel uit, als het maar past in de sfeer en setting. Hieronder vind je alvast 3 gloednieuwe hotels die dit jaar de deuren openen. Verwacht je dus aan gloednieuwe kamers, kraakvers linnen en personeel dat nog de zolen vanonder de schoenen uitloopt. Stuur ons een kaartje!

Four Seasons Ten Trinity 
Londen

cq5dam-web-1280-1280
Dit statige gebouw ligt vlak bij de Tower Bridge en de St. Paul’s Cathedral. Dit 5* hotel staat garant voor verfijning en luxe. Boeken kan vanaf 26 januari. Regel één van de 100 kamers, 11 ‘signature suites’ of als het echt breed wil laten hangen één van 41 private residenties. Niet minder dan 3 restaurants, een wellness en een fitness verwennen er de meest kritische gasten. O ja, er is ook de Ten Trinity Square Private Club, maar die is privè.

10 Trinity Square, Marketing suite, London.
10 Trinity Square, Marketing suite, London.

Walldorf Astoria Beverly Hills
Beverly Hills

3-santa-monica
Zeggen dat het Waldorf Astoria een naam is, is misschien wel een understatement. Vanaf juni kan je in deze nieuwe parel aan de Walldorf Astoria kroon terecht. 170 kamers, een restaurant met een sterrenchef en ongetwijfeld heel wat sterren, twijfel je nog? Relaxen kan in de Spa waar enkel met de beste la prairie producten gewerkt wordt. Enjoy!
wa_lobby_hr

Casa Cook 
Kos

cc_kc_hero_img
Op zoek naar betaalbare luxe? Dit 2de hotel van Thomas Cook op Kos zou wel eens perfect kunnen zijn wat je zoekt. 100 kamers aan het strand van Marmari, een beach club met lokale gerechten in het midden van het hotel en een state-of-the-art gym. Er zijn ook yoga lessen en een hammam voor de liefhebbers. Nee Kos is niet groot, maar zorg maar dat je uit het hotel komt!
 

You May Also Like

Omega komt met speciale 'Olympic Games' Seamaster

Wie Olympische Spelen zegt, ademt gelijk ook Omega uit. Het Zwitsers, hoe kan het ...

Op zoek tussen de bollen & strepen

Het einde van het jaar begint weer te naderen. Voel je de stress om ...

Een nieuwe klassieker? De Nike Tiempo Legend 7

We mogen onze beste tijd tussen de lijnen dan achter de rug hebben, dat ...

Hosting door Fraai