Jordan meets Nintendo!

Ok tegenwoordig hebben we beide een Playstation, waarvoor we als excuus de kinderen gebruiken, maar er was een tijd dat de Super Nintendo heerste. Meer nog recent maakte Super Mario een comeback op de smartphone met een hype tot gevolg.
Sinds kort zijn er echter ook SNES sneakers, die verdacht veel lijken op Air Jordan’s. Op freakersneaks.com – een site waar je je eigen sneakers kan customizen – pakken ze nu uit met de Air Jordan 4 Super Nintendo, het beste van beide werelden.


In de schoen herken je onmiddellijk de klassieke gameconsole van de SNES. De buttons zijn netjes op de achterkant van de schoen geplaatst in de karakteristieke kleuren. Omdat er (voorlopig) slechts 10 exemplaren werden gefabriceerd is de kans klein dat je ze kan bemachtigen, maar geinig zijn ze wel. Je zal er ongetwijfeld mee opvallen en het jeugdsentiment krijg je er gratis bij.
Klein detail: de knoppen komen ook effectief van consoles en vallen perfect in te drukken.
Grijp je naast je paar, dan hoef je nog niet te treuren. Ook Vans heeft een samenwerking met Nintendo. Wat minder exclusief, maar het komt in de buurt! Deze collectie ontdek je hier!

You May Also Like

De beestige armbanden van VURLES!

Gelukkig is er Instagram, anders hadden we Vurles misschien nooit ontdekt. Nochtans hokken deze ...

De foute kersttrui met een extraatje

Op zoek naar een heleboel lelijke kersttruien zowel voor jezelf als voor je vriendin, ...

Wij behoren tot The GoodPeople

Waarom ondergetekende redacteur zo laat zijn favoriete hemden merk in de kijker plaatst? Geen ...

Hosting door Fraai