5 van de mooiste onbewoonde eilanden

Een onbewoond eiland: het klinkt toch aanlokkelijk? Wie wil zich niet af en toe in alle rust terugtrekken en gewoon even genieten van zon, zee en strand. Ok, na een tijdje zal het ook wel gaan vervelen en er is maar beter WiFi, maar we willen het beste eens proberen. Als echte Robinson Crusoe’s gingen we op zoek naar de mooiste onbewoonde eilanden en botsten op deze 5 pareltjes. En nee, de meeste hebben geen parelwit strand of palmbomen…

Coco Island
Costa Rica

Op 550 km van de kust van Costa Rica ligt dit eiland, dat tevens een nationaal park is. Bezoeken kan, er wonen een paar toezichters, maar voor de rest is wonen er verboden.
real-deal-tours

Litla Dimun
Faeröer eilanden

Over de Faröer eilanden weten we niks,  tenzij dat onze nationale ploeg die van hen wel eens heeft geklopt en dat deze eilanden deel uitmaken van Denemarken. Dit eiland is één van de mooiste en rijst wel op een heel bijzondere manier uit de zee op.
reddit

Malediven

De Malediven bestaan uit 1.190 eilanden, die wel aan de tropische verwachtingen voldoen. Als je weet dat er maar 300 van bewoond zijn, dan vind je daar echt nog wel een rustig plekje.
private-island-news

Rock Islands
Palau

47 vierkante kilometer, goed voor een 300-tal eilanden uit kalksteen en koraal, vormen samen de Rock Islands. Adembenemend als je het ons vraagt.
image-1

Isla de la Trinidade
Brazilië

Op een legerbasis na, is dit eiland onbewoond. Wat die jongens daar doen? Geen idee. Het ligt op 1.200 km van de kust van Brazilië en maakt deel uit van een groep van vulkanische eilanden.
1280px-simone_marinho_-_trindade_-_2010_05_08_edited
Bron: Weekend Knack

You May Also Like

Unieke cadeaus voor 'echte' mannen!

Omdat het nogal lang geleden was, dat we nog een fijne webshop aan onze ...

Vitamin Well, het beste van Zweden

Maandag, de dag dat we ons bij Whatmatters voldoende dienen te hydrateren. Recupereren van ...

Voor mannen & vrouwen met (strand)ballen

Ocean & Shark Couture Laat een kwakkelende zomer geen excuus zijn! Een leuke zwemshort ...

Hosting door Fraai