3 upcoming labels

Labels komen en gaan. Natuurlijk zijn er de evergreens, maar soms wil je toch wel eens uitpakken met een label wat nog iedereen kent en bijgevolg ook nog niet iedereen draagt. Wij doen ons best om jullie geregeld wat van deze labels voor te schotelen en wisten er ook nu 3 te spotten die het wel eens helemaal zouden kunnen gaan maken dit jaar. Ofwel je onze glazen bol ofwel niet, dat laten we helemaal aan jullie over.

424

Deze in Los Angeles gevestigde retailer is een must-visit voor iedereen die de stad bezoekt. Hun eigen label is ook aan een sterke opmars bezig. In deze collectie staat denim in alle mogelijke vormen centraal. Overgoten met olie, shredded of overdyed? Je zegt het maar, ze hebben het allemaal.

424 AW16 new delivery available in-store. Online Sunday at 6pm PST.

Een foto die is geplaatst door FourTwoFour On Fairfax (@424inc) op

MISBHV

Dat Polen heel wat meer kunnen als schilderen en bezetten, bewijzen de rekels achter MISBHV. Ok, dit underground label dat zich laat inspireren door de rave-cultuur is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar dat moet natuurlijk ook niet. Dit upcoming streetwear label is er zeker eentje om in het oog te houden. Rihanna is grote fan, bepaal ook hier maar zelf of dat dat een pluspunt/referentie is of niet.
12916286_997236900323325_2070971628462301846_o

Cottweiler 

Voor de sportievelingen onder ons die wat meer willen dan Nike, Reebok of adidas is er Cottweiler. Vooruitstrevende stoffen, bijzonder materialen en sportswear die eigenlijk meer thuishoort op de catwalk dan op de looppiste. Bekijks zal je hebben! De echte durvers gaan voor de volledige witte tracksuit en halen onmiddellijk een stuk in huis van dit label uit Londen.
cottweiler-autumnwinter-15-1421240244
 
 

You May Also Like

Elke maand een nieuwe designer zonnebril op de neus

Er zijn maar een paar dingen waarvan je nooit genoeg kan hebben. Vrouwen lag ...

'François his concept store': Kleding en accessoires in stijl

Als we ons bij Whatmatters met één winkel kunnen vereenzelvigen, komt ‘François’ aardig in ...

Hosting door Fraai