7 tekenen dat je relatie op is

Is je relatie naar de knoppen, maar besef je het zelf nog niet? Dan zijn wij er om je ogen te openen. Wij geven je alvast 7 overduidelijke tekenen mee dat je relatie op een dood punt zit en dat je beter op een andere wei kan gaan grazen. Al kan aan je relatie werken natuurlijk ook!

Je vraagt je af of je in een slechte relatie zit

An sich duidt dit al op stront aan de knikker. Als het top is ga je toch niet lopen twijfelen? Bij een geweldig gerecht denk je toch ook niet: is dit nu lekker? Uiteraard loopt niet alles van een leien dakje, maar wanneer je constant twijfelt is het misschien tijd om er een punt achter te zetten?

Je bent geen prioriteit en zij is er geen voor jou

Doe je liever honderd andere dingen dan tijd doorbrengen met je vriendin of andersom, dan kan je er misschien beter mee kappen.

bad-relationship-1200x750

Je hebt het gevoel dat je je constant moet aanpassen

Ok, elke vrouw heeft een eigen willetje. Maar heb jij het gevoel dat je altijd de enige bent die zich moet aanpassen, stop er dan maar gelijk mee. Het gaat om geven en nemen, ander word je er toch niet gelukkiger van.

Je vrienden en familie waren vanaf het begin kritisch

En wie ken je nou beter dan die rekels? Liefde maakt blind! Is echt iedereen negatief over je nieuwe verovering, let dat maar op.

o-relationship-pet-peeves-facebook1

Je bent gelukkiger wanneer ze er niet is

Is ze een tijdje de stad uit of leef jij helemaal op, op zakenreis? Tijd om je relatie in vraag te stellen! Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, maar trop is te veel.

Je stopt met je te ergeren

Zolang je je ergert is er hoop, je voelt immers nog wat. Rest er enkel nog berusting, dan wil het zeggen dat het sprookje uit is.

Je leeft in het verleden

Hoop je nog altijd dat die mooie begin momenten terugkomen en leef je in het verleden? IJdele hoop vrezen we, erger je al langer dan een jaar, maar heb je nog altijd de hoop dat het goedkomt? Vergeet het! Tijd om de plaat te poetsen!

You May Also Like

Zo houd je je zaad in topvorm

Mijn kwaliteit is goed, de bewijzen zijn er, dank u! Maar hoe hou je ...

De Queen van erotisch Vlaanderen? Elise van Vlaanderen!

Hoe we een tijdje terug met Elise van Vlaanderen in contact zijn gekomen, geen ...

Hosting door Fraai