1000GB gratis opslag? Ja!

Nee, we hadden er nog nooit over gehoord toen de mensen van Stack ons contacteerden. Maar toen ze ons gratis opslagruimte van 1000GB aanboden twijfelden we uiteraard niet om hun dienstverlening te testen, als je weet dat je bij Google Drive maar 15GB gratis krijgt is het verschil immers enorm!

Alles centraal, alles veilig

TRANSIP het bedrijf achter STACK – een leverancier van internetdiensten – maakte vorige week deze dienstverlening voor iedereen beschikbaar, dus ook jij kan 1000GB gratis opslagruimte scoren! Ideaal om je foto’s, zware pdf’en en videofimpjes op te stockeren. Bovendien worden ze ook nog eens gesynchroniseerd en zijn ze eenvoudig te delen met vrienden of collega’s.
stack3
Al je gegevens worde netjes beveiligd in de cloud bijgehouden op één centrale plaats en zijn makkelijk toegankelijk vanop je computer, tablet en smartphone (Android/iOS). Je gegevens worden in Europa bijgehouden en vallen dan ook onder de lokale privacywetgeving. Fijn als je weet dat Trump in de VS aan de macht is…
In Nederland telt de dienst al meer dan 100.000 gebruikers, wat we na een weekje testen volkomen begrijpen. Stack werkt snel, intuïtief en doet gewoon wat het moet doen: overzichtelijk en makkelijk bestanden opslaan. Wij zijn alvast overtuigd! 
Meer weten over Stack of het uitproberen? Volg deze link!

You May Also Like

Met deze Bentley golfclubs ben jij hét mannetje op ‘the green’

Golfen in stijl… Bentley bestaat exact honderd jaar en dat wordt langs alle kanten ...

Nike pakt uit met ultieme schoen voor fitnessboys

Ben jij een patser in de fitness? Maar sta je daar op je sneakers ...

Brouw je eigen bier voor net geen 1000 Euro!

Wat doe je als Nederlander als je het wel gehad hebt met je eigen ...

Hosting door Fraai