1000GB gratis opslag? Ja!

Nee, we hadden er nog nooit over gehoord toen de mensen van Stack ons contacteerden. Maar toen ze ons gratis opslagruimte van 1000GB aanboden twijfelden we uiteraard niet om hun dienstverlening te testen, als je weet dat je bij Google Drive maar 15GB gratis krijgt is het verschil immers enorm!

Alles centraal, alles veilig

TRANSIP het bedrijf achter STACK – een leverancier van internetdiensten – maakte vorige week deze dienstverlening voor iedereen beschikbaar, dus ook jij kan 1000GB gratis opslagruimte scoren! Ideaal om je foto’s, zware pdf’en en videofimpjes op te stockeren. Bovendien worden ze ook nog eens gesynchroniseerd en zijn ze eenvoudig te delen met vrienden of collega’s.
stack3
Al je gegevens worde netjes beveiligd in de cloud bijgehouden op één centrale plaats en zijn makkelijk toegankelijk vanop je computer, tablet en smartphone (Android/iOS). Je gegevens worden in Europa bijgehouden en vallen dan ook onder de lokale privacywetgeving. Fijn als je weet dat Trump in de VS aan de macht is…
In Nederland telt de dienst al meer dan 100.000 gebruikers, wat we na een weekje testen volkomen begrijpen. Stack werkt snel, intuïtief en doet gewoon wat het moet doen: overzichtelijk en makkelijk bestanden opslaan. Wij zijn alvast overtuigd! 
Meer weten over Stack of het uitproberen? Volg deze link!

You May Also Like

GoPro Hero7 – de nieuwe must have !

De nieuwste beste vriend van onze avonturier, Mister C. GoPro was oorspronkelijk relatief bescheiden, ...

De vlammenwerpen, het nieuwe speelgoedje van Elon Musk

Saai wordt het nooit met Elon!  Ondanks de naam van zijn zaak ‘The Boring ...

Audi Smartwatch

Als je een smartwatch kiest …

Dan is deze wel een optie. Hoewel we bij whatmatters niet echt wild worden ...

Hosting door Fraai