Zo verhoog je je libido!

Last van een laag libido, of erger nog: je vriendin/vrouw? Een bijslaapje nemen is natuurlijk een oplossing, maar dat kan uitkomen en/of kan je veel geld kosten. Dus misschien loont het wel om er thuis wat proberen aan te doen. Het is maar een suggestie natuurlijk… 

Een koude winter is dodelijk

Er kan ook een volstrekt normale reden zijn voor een laag libido: een koude winter zonder zonlicht. 

Lichttherapie voor iedereen

Dat hebben wij uiteraard niet uitgevogeld, maar wel Italiaanse wetenschappers. MAAR er is een oplossing voor! 38 mannen werden blootgesteld aan 10.000 lux/licht en zagen hun libido op 2 weken tijd maar liefst 3 keer toenemen. Iedereen aan de lichttherapie dus! Bovendien zou licht er ook nog eseks-vrijen-winterens voor zorgen dat je testosteron verhoogd, wat er automatisch voor zorgt dat je meer zin hebt in seks. 

We moeten er dus geen tekening bij maken dat een koude winter een garantie is op slechte seks. Boek dus een reisje naar de zon! Wij hebben wel wat adresjes. Geen roebels of tijd om er op uit te trekken, pik dan op zijn minst elke straal zon mee die je kan meepikken. Begeef je dus naar buiten en sluit je niet binnen op! 

You May Also Like

Berkeley International, daten op niveau!

  Ja, er is Facebook en ook Whatsapp en Snapchat bieden mogelijkheden. Uiteraard kan ...

7 zaken die je NIET moet doen, nu je eindelijk aan het daten bent…

Jaren heeft het geduurd, maar nu is het zover: je hebt een vriendin weten ...

Hosting door Fraai