Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. Maar soms schuilen in de wat meer bizarre namen de leukste spullen. Laat het een les zijn!

Leuke gadgets

Kikkerland by Your is immers de gloednieuwe Gadgets & Giftshop van de fenomenale conceptstore. De shop in de Kloosterstraat is daarmee de eerste in Europa, van een primeur gesproken. Vandaag, vrijdag 2 december opent deze overigens feestelijk en Whatmatters staat uiteraard op de eerste rij: als we maar kunnen frullen!
14138010_1223786624301198_6814834736480882878_o
In 1992 stampte de Nederlandse ondernemer Jan van der Lande de allereerste Kikkerland uit de grond in New York. Jan gaat resoluut voor origineel design, het praktische daar ligt hij net iets minder van wakker. Verwacht je dus aan heel bijzondere dingen!
Een instant smile, spulletjes waarmee een ‘life hack’ klein bier wordt, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel bij Kikkerland. Net op tijd voor de eindejaarsgeschenken dus. Zou daar een uitgekiend marketingplan achter schuilen?


Het label wist al heel wat awards in de wacht te slepen en heel wat ronkende namen werden al gestrikt om mee te werken aan de collectie.

Opening 2 december

14124277_1223787470967780_5103303526985898534_o
Wij gaan het alvast vandaag ontdekken, maar 1 dag later smijt Kikkerland de deuren open voor het grote publiek. Kan je niet wachten? Neem alvast een kijkje online, speur ‘en passant’ ook even bij Your en werp een blik op de Facebookpagina van Kikkerland. Kwestie van op voorhand wat inspiratie op te doen.

You May Also Like

STERKWATER: Water improved with alcohol

Spraakwater, ja dat kennen we. Wat een hit van Extince toen we jong waren. ...

De betaalbare kunst van Bram & Ella

Bij Whatmatters zijn we redelijk kunstzinnig ingesteld. Niet dat we nu godganse dagen wat ...

Whatmatters Event: 'The Kraken Screamfest' is de meest bangelijke bioscoopervaring ooit!

En jij kan er misschien gratis naartoe! Het is bijna Halloween en dat betekent ...

Hosting door Fraai