Wassen met de Barfly van Scotch & Soda!

Winkelparfums, of ze nu aanzetten tot kopen of niet, daar liggen we niet wakker van: kopen doen we toch, maar ze geven wel wat extra’s aan je shopping ervaring. Dat hebben ze bij één van onze favoriete merken Scotch & Soda al langer begrepen.

Het huisparfum

barfly_editorial_02b
Bij het afrekenen krijgen je producten immers vaak nog een snuifje parfum mee, al was het een bedankje voor je aankoop. Niks mis mee! Nu is dit parfum, Barfly, ook te koop in de shops en online.
Het bijzondere? De fijne geur is niet enkel als parfum verkrijgbaar maar ook als wasmiddel. Alleen dat vind onderstaande Whatmatters redacteur al een reden om eindelijk eens een machientje te leren draaien. Citrus, lavendel, jasmijn en muskusachtig sandelhout zorgen ervoor dat je spulletjes blijven ruiken alsof je ze net hebt gekocht.
blpbanner_barfly_4

Stijlvol vormgegeven

De fles is luxueus uitgevoerd in het mat zwart, is voorzien van het Barfly-logo en wordt in een gouden zak gesealed, we zien het Dixan of Dash zo snel niet klaarspelen! De flessen hebben een inhoud van 750ml en zijn voor 19,95 euro te verkrijgen in de shops of online.
Als je dan toch bezig bent kan je net zo goed het parfum op de kop tikken en als je wat punten wil scoren bij je vrouw/vriendin of bijslaapje dan is de geurkaars ook altijd een goede beslissing!  
 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Weekendtip: Speel Twister met je lief!

Vergeet het, terrasjes zitten er niet in komend weekend! Het wordt dan ook weerkundig ...

De Matrix PowerWatch werkt om lichaamswarmte!

Waar we ons bij onze smartphone en andere technische snufjes het meest aan ergeren? ...

Nostalgie ten top! Herintrede van de Game Boy is een feit!

Kinderen uit de 80’s en begin jaren 90, zoals wij, zullen zich deze wel ...