Waarom ochtendseks? Daarom!

En als de dames, collega’s en goede vriendinnen op de redactie van Flair het zeggen, nemen we het maar al te graag van hen aan! Het zit namelijk zo…wat Whatmatters is voor mannen, is Flair voor onze vrouwen. Dat wil echter niet zeggen dat wij nooit aan kruisbestuiving doen en wij stiekem niet graag tussen hun redactionele documentjes gaan snollebollen. Tijdens één van onze snolsessies botsten we op een rondslingerend A4-tje. Daarop stonden verschillende redenen en tips om als vrouw die verdomde harde ochtenderectie even weg te werken. Wie zijn wij om deze dan enkel voor onszelf te houden.

unadjustednonraw_thumb_5797

1 Gave huid

Je lief of vrouw nog niet overtuigd na je eerste korte ochtendknuffel- en schuurbeurt? Vertel haar dan even dat ochtendseks goed is voor haar teint en de textuur van haar haar en huid. Wedden dat je alvast enige interesse hebt opgewekt?

2. Complimentjes in het licht!

Niets is zaliger dan die eerste ochtendzon op de snoet van je lief te zien vallen. In het licht van de dag kan je trouwens alles prima zien. Vrouwen zijn van nature iets onzekerder dan mannen en kunnen dus wat geremder zijn als de ochtendzon de kamer betreedt. Geef ze complimentjes en de onzekerheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ter info…(lees gevonden op een A4-tje) Vrouwen zijn tijdens de seks net zo visueel ingesteld als mannen. Met andere woorden…enjoy the view en gaan met die banaan.

unadjustednonraw_thumb_5798

3. Met het juiste been uit bed

Door ochtendseks begin je de dag al met een goed gevoel. Wetenschappers van de Universiteit van Cincinnati ontdekten dat ochtendseks een natuurlijk anti-stressmiddel is waarvan de effecten wel tot zeven dagen lang merkbaar zijn. Seks zou ook het immunoglobuline A-niveau verhogen, een antilichaam dat helpt vechten tegen infecties. Bij deze, ook op maandagmorgen aan het begin van een drukke werkweek een anti-stressmomentje inbouwen is goed voor uw en haar gezondheid!

4. Omdat Moeder Natuur het zo wil

Een mannenlichaam is afgestemd op seks in de ochtend. Dat ervaren wij trouwens elke morgen bij het ontwaken. Tijdens onze slaap produceren wij ons testosteron voor de volgende dag. Het zou zonde zijn onze nachtelijke productie zo maar verloren te laten gaan, niet?

unadjustednonraw_thumb_5794

5. Ze hoeft die dag niet naar de fitness

Geen beter alternatief voor je ochtend workout dan de horizontale tango. Wetenschappers bevestigen dat seks evenveel calorieën verbrandt dan dertig minuten joggen. Na een uurtje verbranden jullie dus tussen de 180 en 240 calorieën. Tip: staat er ook een ontbijt met spek en eieren op het programma, overtuig haar dan van een tweede sessie!

6. Smells like seks spirit

Dat ze in eerste instantie haar neus ophaalt is een goed teken. Omdat we nog niet onder de douche hebben gestaan, is ze trouwens extra opgewonden door onze natuurlijke geur. De muskusachtige geur van ons  beslapen lichaam zou haar libido boosten…tijd dus om het beest in haar wakker te maken!

unadjustednonraw_thumb_5796

7. Poets je tanden

We eindigen met een kleine tip. Staan er ook natte kussen op het programma is het geen slecht idee toch even je tanden te poetsen. Daar seksen met een volle blaas ook niet echt een aanrader is, kan je maar beter na het ontwaken tijdens het toiletbezoek snel ook even de tandenborstel ter hand nemen. De dames van Flair geven volgende tip mee aan hun lezers…’Niet alleen jullie zoentjes zijn fris, je geeft hem bij orale seks zo ook een tintelende sensatie.’ En wie zijn wij om dit tegen te spreken!

Geniet ervan!

unadjustednonraw_thumb_5798

Bron: Flair
Bron foto’s: Pinterest

You May Also Like

Femke Roelandt, een heldin om van te houden!

Heldinnen…spontaan denken mensen dan aan fictieve figuren uit films, games of één of andere ...

Meer dan aimabel…mooie Monique Sabel

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in voetbal? Of nee, nog beter…knappe vrouwen die geïnteresseerd zijn ...

Voetballer Patrice Evra maakt iedereen gelukkig!

Monday Blues…wie kent het niet. Wie is er gisteren met het verkeerde been uit ...

Hosting door Fraai