Voor de echte (fijn)proevers!

Tegen een proeverij zeggen we zelden tot nooit nee bij Whatmatters: als we tijd hebben natuurlijk. Wijn, sigaren of een truffel, laat maar komen! En eigenlijk is het dat wat TASTING COLLECTION te bieden heeft, proeverijen van bijzondere dranken en culinaire producten, moeten we nog zeggen dat we dan wel geïnteresseerd zijn?
De meeste proeverijen die momenteel in het gamma zitten betreffen sterke drank, maar ook olijfolie, kruiden en thee kunnen thuis in alle comfort geproefd en gedegusteerd worden.

Glazen tubes

15492195_1315075891867880_7556704586058689584_n
Alle proevertjes worden in een glazen tube van 25 ml geleverd in een strakke, stijlvolle doos. Je proeft dus in stijl, terwijl je de kleur perfect kan beoordelen. Je kiest uit een kartonnen doos met 6 of 12 stuks of de luxe houten variant die je ook met 24 stuks kan krijgen. Wat ons betreft alvast een geschenk waarmee je kan komen aanzetten onder de kerstboom en een pakje dat wij alvast nooit van ons leven zouden doorgeven.
Bij de box zit ook een handig boekje met alle achtergrondinfo over de producten, waardoor je op zijn minst weet wat je binnenspeelt. Overtuigd? Dan bestel je online gewoon de grote variant van je favoriet.
Uiteraard hebben we dit concept al wel eens eerder gezien, maar iets hoeft niet altijd bijster origineel te zijn als de uitvoering maar goed zit. Voor de echte whisky-liefhebber is er trouwens nog een abonnementsformule en een echte tasting club.
11698713_926833460692127_6143147715413780564_n

Heel wat varianten

De prijzen variëren, maar een gin tasting pakket met 6 tubes haal je al voor € 25,50 in huis. Meer info vind je alvast op de site en als je vandaag nog besteld ben je nog net op tijd om het in te pakken. Wij sturen met alle adres ons adres op aanvraag door!
 
FacebookInstagram

You May Also Like

Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen ...

's Werelds eerste bierhotel met een tap in elke kamer!

Prioritair als we op hotel gaan? Luxe! Maar als dat aangevuld kan worden met ...

Jouw eigen privé-bioscoop met IMAX

Een avondje bioscoop? Daar hoef je wat IMAX betreft de deur niet meer voor ...

Hosting door Fraai