Tutu Chic Gin: een fijn cadeautje voor haar

JA, wij volgen Pink Ambition! Waarom? Beroepshalve en voor jullie natuurlijk, het zijn bv’s en die interviewen we. Er zijn er dus al een aantal de revue gepasseerd en we moeten zeggen: telkens heel aangename gesprekjes. Ondertussen zijn de dames ook bijna allemaal onderneemster geworden – als ze dat al niet waren – dus al te veel kritiek lijkt ons niet op zijn plaats, ze kunnen heus wel wat meer dan enkel bloggen en/of vloggen.

Roze gin in tule

Freya Poppe – die we overigens nog niet aan een spervuur aan vragen hebben onderworpen, schiet ons net te binnen – heeft nu naast haar Tutu Chic kledinglabel ook een gin op de markt gebracht: Tutu Chic Gin!
untitled-1
Nu mogen ze ons zoals geweten altijd voor een gin wakker maken en hoewel de gin zich in de eerste plaats op vrouwen richt, drinken we met veel plezier mee. Of geven de gin cadeau tijdens de feestdagen aan de vrouw/vriendin/bijslaapje. Iedereen gelukkig!
img_2886
De gin is uiteraard lichtroze gekleurd, ziet er fashionable uit en in gedistilleerd in België. Hoe kan het ook anders? Het jasje van de gin is immers vervaardigd in de kenmerkende tulestof.
Hoeven we te vertellen dat deze gin net iets zoeter is dan veel anderen?

Online te bestellen

tutuchicgin_1024x1024
Het distillaat is exclusief verkrijgbaar bij de Tutu Chic boetiek wat als man natuurlijk wel heel bijzonder terrein is, maar je kan uiteraard ook gewoon online bestellen als je net iets minder vreemd bekeken wil worden. Voor 35 euro heb je een fijn geschenk onder de boom, waar je zelf natuurlijk stiekem alsnog 3/4de van achterover kan tikken.

You May Also Like

Koning auto heeft eindelijk een SUV: de Rolls-Royce Cullinan

De eerste exemplaren mochten we al aanschouwen in het mondaine Monaco.   De eerste foto’s ...

Slaap eens in een gigantische anus!

Nu hebben we al best wel in hele leuke hotels gelogeerd, maar zo bijzonder ...

Chopard presenteert een nieuwe L.U.C Perpetual Twin

Wie wil dit niet rond de pols?   Vier jaar geleden lanceerde horlogehuis Chopard ...

Hosting door Fraai