Shipsomnia: een festival op een cruiseship!

Ok, we mogen ons ook dit jaar weer verheugen op 2 weekends Tomorrowland. We nemen aan dat onze persuitnodigingen al onderweg zijn! Maar als we eerlijk zijn: hoe vernieuwend ook, we hebben het uiteraard ook al wel gezien.
Hoewel niet nieuw, hebben we nog nooit een festival op een cruiseschip meegemaakt. En toch is het exact dat wat SHIPSOMNIA 2017 te bieden heeft. Het grote voordeel? Al die vogels kunnen geen kant uit!

Richting Ibiza

De organisatoren deden dit jaar al ervaring op in Azië en brengen deze beleving volgend jaar naar Europa. Met stop in Ibiza! Vertrekkend vanuit Barcelona vervoert het schip 2.500 party animals richting Ibiza om vervolgens naar Sète de zeilen te hijsen en terug aan te komen in Barcelona. 5 dagen die je waarschijnlijk enkele van je leven gaan kosten, maar is dat erg als je dit kan meemaken…
218
De ‘Brilliance of the Seas’ heeft casino’s, spa’s, waterglijbanen en nog veel meer activiteiten aan boord, dus vervelen is geen optie. De line-up is momenteel nog niet bekend, maar die zal ongetwijfeld om duimen en vingers bij af te likken zijn. Wie zit er nog op Balaton te wachten als je dit kan meemaken?
116
Vang hier alvast een glimp op in de trailer:

Overtuigd om van 14 tot 18 juni de ‘Tale of The Kraken’ experience mee te maken, boek je tickets dan hier! Bestel er 2 extra en de Whatmatters redactie vergezelt je met plezier.
225

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Caro Van Gorp is Miss Exclusive 2019

En mag met het kroontje twv 28.000 plaatsnemen in een BMW i3 Gisterenavond werd ...

Gin uit de Antwerpse Alpen

Wie thuis is in de Wilde Zee in Antwerpen kende Café Matterhorn al jaren. ...

Vergeet de zomer, 5 luxeplekjes voor deze winter

Bon, laten we een kat een poes noemen…een heerlijke nazomer zit er niet meer ...

Hosting door Fraai