Perfecte koffie on-the-go!

Elke dag een ferme shot koffie: we kunnen niet zonder. De ogen openen anders wel heel moeilijk, want na al die jaren hakt onze levensstijl er stevig in. Nu beschikken we wel over een fantastische koffiezet, maar niet altijd over de tijd en soms bevinden we ons zelf op plaatsen waar er geen koffie te krijgen is. Ze bestaan!
anycafe-travel-brewer-05

Koffie on-the-go

The AnyCafé Travel Brewer is een grote mok/thermosfles die je toelaat je koffie overal mee te nemen, maar ook ‘on-the-go’ te zetten! Hoeven we te vertellen dat deze uitvinding perfect geschikt is voor in de wagen. Kwestie van de file door te komen zonder iemand het hoofd in te slaan!
18b6bb3541b91346d976859a2058123d_original
Je vult de Travel Brewer met koud water, doet er een koffie cupje bij en één druk op de knop later doet het apparaat zijn werk. Het apparaat werkt op basis van Keurig koffiecups en zet koffie zoals je hem thuis gewoon bent.
anycafe-travel-brewer-04

Augustus 2017

Deze Travel Brewer kan je momenteel bestellen op Kickstarter en heb je voor 69 dollar. Het is trouwens best een stijlvol ding, waar je je niet voor hoeft te schamen. Het toestel komt wel pas in augustus 2017 op de markt, maar nu al bestellen is de boodschap.
Wij kijken er alvast naar uit. Ook op ons stadsfietsje richting koffiezaak kunnen we al wel een opkikkertje gebruiken!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Veilig en met stijl de Vespa op!

We hebben al eens eerder over motorhelmen geschreven, maar van de week zijn we ...

Spoiler Alert!! Eerste video Casa De Papel 3 gelekt!

Laat deel III maar snel beginnen! Voor zij die onder een steen of in ...

Hosting door Fraai