Paul Hewitt: de zee rond je pols

Paul Hewitt? Wij dachten eerst dat het een tennisser was. Bleek dat Leyton Hewitt te zijn, een hele poos geleden nummer 1 van de wereld en vooral de ex van Kim Clijster. Maar eigenlijk is dit helemaal niet relevant.
Paul Hewitt blijkt immers een merk te zijn van accessoires. Armbanden en horloges meer bepaald. En hoewel de meeste merken zich op vrouwen richten, hebben ze ook heel wat modellen voor mannen in de aanbieding. De moeite waard om eens naar te kijken dus.
11728702_974705272552745_7371179287687878123_o

Duits design

Het label is Duits en we rekenen dus op degelijkheid. Hoewel frivoliteit (je moet Merkel eens goed bekijken) niet het eerste is wat bij ons opkomt als je Duits zegt, heeft Paul toch een leuke collectie weten samen te stellen. Het karakteristieke anker bij de armbanden verwijst duidelijk naar nautische roots, terwijl de horloges stijlvol en best betaalbaar zijn.
Paul Hewitt zelf blijkt overigens een Engelse tailor te zijn die begin 20ste eeuw voor zijn liefde de oversteek naar Duitsland waagde. Nu een dikke 100 jaar later blijkt de achterkleinzoon uit die rekel zijn verhaal, zijn inspiratie te halen.


De collectie wordt met de hand gemaakt en is online verkrijgbaar. Voor een armband mag je rekenen op een 50 euro, terwijl je een uurwerk hebt vanaf 139 euro. Best betaalbaar dus.
FacebookInstagram

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Eviva Kara Del Toro!

Kara Del Toro, al van gehoord? Ontkennen heeft geen zin, toch? Als jullie deze ...

De accessoires van L'Atelier de l'Armée

Nederlandse fashion en dan vooral uit Amsterdam, we botsen er geregeld op. Ook Atelier ...

lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die ...

Hosting door Fraai