Parels voor de zwijnen!

Wij mannen kunnen inderdaad af en toe best zwijnen zijn. We geven het volmondig toe!

Parels voor de zwijnen

161627m147001_2
Het spreekt dan ook voor zich dat we ons aangesproken door een naam als Pearls Before Swine. Deze Canadese rekels brengen een fijne collectie gouden en zilveren sieraden op de markt voor mannen. En nee, helemaal niet verwijfd, maar juist lekker stoer!
De juweeltjes zijn stuk voor stuk vervaardigd in Brits Columbia door ontwerper Himo Martin. Hoewel je misschien onmiddellijk aan zwijnen en varkens denkt bij de naam is die eigenlijk ontleend van een Bijbelse uitdrukking. Voor de gelovigen onder ons: Mattheus 7:6.

Zonder social media

Dit label is aan zijn wereldwijde veroveringstocht bezig en doet dat zonder social media. Dat maakt het des te exclusiever natuurlijk. Verwacht geen fijn uitgewerkte juwelen, maar wel ruw en ongepolijste exemplaren die in het oog springen.
Doornen, misvormde takken, ruwe nagels en ketens, al deze elementen dienen als inspiratie voor Himo. Bestellen kan je deze ringen in de webshop van SSENSE. Je hoeft er ook helemaal geen fortuin voor neer te tellen. Al vanaf 125 dollar haal je een juweel in huis.
Een website hebben ze gelukkig wel, maar ook daar vind je eigenlijk helemaal geen info! Wil je dus als man met een uniek accessoire uitpakken, dan zou Pearls Before Swine wel eens helemaal jouw ding kunnen zijn!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Maak eens een statement

Van het team van Colourful Rebel kunnen we bij Whatmatters nog heel wat leren, ...

De Whatmatters reisvoorspellingen voor 2017

Terwijl de ene helft van de Whatmatters redactie met zijn jonge gazelle regelmatig de ...

Fred Perry King of the collabs

Dat het label Fred Perry niet vies is van een samenwerking meer of minder ...

Hosting door Fraai