Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet om achterover te vallen. Meer nog, het is sparen geblazen om wat bij elkaar te sprokkelen op die kin en kaken. Maar wat dan nog! We mogen toch productjes koesteren, ook al zijn we er zelf niet zo heel veel mee? Trouwens bij Men’s Society hebben ze heel wat meer dan enkel grooming producten, dus het kan perfect.

Britse flair

Men’s Society, gevestigd in Londen, wil namelijk leuke, stijlvolle producten voor mannen samenbrengen in hun online shop. We moeten zeggen: daar slagen ze in met verve. Niet voor niets hebben ze dan ook al heel wat awards in de wacht weten te slepen. Maar ook offline kan je hun leuke productengamma in meer en meer winkels vinden.
15289274_685823458249120_8956363892927361158_o
De producten komen uit de koker van een gereputeerde product designfirma en zijn dan ook stuk voor stuk pareltjes. Ideaal als je in deze periode nog op zoek bent naar een geschenk voor een man. Het hoeft nog geeneens jouw man te zijn, een vriend kan ook.

Kijk vooral zelf


Barware, verzorgingsproducten, reisaccessoires, portefeuilles en nog veel meer, bijzonder leuke producten kan je op deze site scoren. De typische Britse uitstraling geven het nog wat extra cachet. Wij zijn alvast fan!
FacebookInstagram

You May Also Like

Harley Davidson van The Terminator staat nu te koop!

‘I’ll be back!’ Welke man droomt er niet van een dikke Harley onder de ...

Sony plant release PS5 eind 2018

Horen we dit goed? Plant Sony een compleet nieuwe PlayStation amper twee jaar na ...

Onobu l Horlogebandjes met een verhaal

Wat Nederlanders met horloges hebben? Geen idee, maar er zijn best wel wat labels ...

Hosting door Fraai