Lotta Lotoczuk, een knappe spraakwaterval!

Lotoczuk…toen ik de naam las van de knappe meid die we vandaag aan de tand gingen voelen heb ik geprobeerd deze drie keer snel achter elkaar uit te spreken. Ik zou pas vertrekken alvorens me dit ook effectief lukt. Gezien in de naam de letters ‘c’ en ‘z’ op elkaar volgen moest het wel iemand zijn met Poolse roots. En met mensen met Poolse roots heeft de hele redactie van Whatmatters al ervaring. Dat dit vooral dan te maken had in ons vorig professioneel leven door mensen op de payroll te zetten die in het verre Limburg de fruit- en groenteteelt helpen oogsten maakt dat wij, met een knapperd als Lotta, nu een sprong in het onbekende nemen dat helemaal niets met die fruitteelt te maken heeft. Integendeel zelfs! Wij halen ons beste Pools boven en rollen alvast de eerste vraag over onze lippen…

unadjustednonraw_thumb_574f

Cześć Lotta, Kim jesteś?
Lotta Lotoczuk, 21 jaar, woon in Antwerpen en tweetalig opgevoed…Pools/Nederlands.

De boodschap kwam over dus ons Pools kan er alvast door. Veel verder dan vragen wie je bent, geraken we niet dus doen we het vervolg best gewoon in het Nederlands…bij deze…waar ben je dagdagelijks mee bezig?
Ik werk part-time in de verkoop, ben bezig met een een opleiding van 1,5 jaar in kleuradvies & styling en heb daarbuiten ook nog een aantal andere projecten en bezigheden waar ik veel aan werk. Bijna dagelijks ben ik bezig met mijn kennis uit te breiden over alles wat met beauty, looks en style te maken heeft. Mensen kijken zou ik zeker een hobby kunnen noemen…soms ben ik ze mooi aan het maken in mijn hoofd (lacht). Ieder persoon is op een andere manier interessant om naar te kijken. Iemand mooi en gelukkig maken en de mogelijkheid geven om hun uiterlijk te presenteren zoals zij zich er goed bij voelen is zeker een van mijn allergrootste passies!  Het geeft enorm veel voldoening en er bestaat voor mij geen beter gevoel in de wereld!  Mijn dagelijkse bezigheden zo opsommend besef ik dat er geen ontkennen meer mogelijk is: I am an addict!  Met een eindeloze makeup collectie, verzorgingsproducten, schoenen, handtassen, kleren en parfums is, denk ik, wel duidelijk waar ik nog heel veel tijd aan spendeer, uiteraard, shoppen!

Je was ook even model…
Ja, met modellenwerk heb ik me even bezig gehouden.

Waarom ben je ermee gestopt?
De reden dat ik gestopt ben? Ik vond het gewoon niet leuk om te doen.

Helemaal niet of…
Wat ik wél heel leuk vond waren de portfolio- en testshoots! Samenwerken met creatieve mensen, een concept verzinnen en dat uitwerken! Als visagiste en kapster heb ik me heerlijk kunnen uitleven met de make-up en hairstyling.  Het samenwerken met getalenteerde teams om zo samen tot een eindresultaat te komen was ontzettend leuk om te doen! Maar het echte werk daarintegen…Alles wordt voor je gedaan en uitgestippeld: makeup, haar, styling, stilstaan, luisteren, zwijgen, mooi zijn, rondgestuurd worden als een marionet. Ik kan me perfect voorstellen dat dit voor sommigen echt een droomjob is, model zijn! Maar ik miste de creative uitlaat van het samenwerken aan een image en ben te ondernemend ingesteld voor dat soort werk.  Om eerlijk te zijn vond ik “the real deal” eigenlijk best wel heel saai. (Lacht)

Je denkt ook na over je op het bloggen te smijten…
Met het idee van een blog zit ik al een tijdje. Het concept op zich is al uitgedacht, nu wordt het een kwestie van gewoon dóen en dit idee op poten zetten!  🙂

Springen zou ik zeggen! Naast een spraakwaterval, wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Men noemt mij wel eens een diva.

De wishlist viel hier goed mee, dus verklaar…
Ik hoop dat dit alleen maar te wijten valt aan mijn stijl. (Lacht) Nee nee, ik ben even boy-ish als girl-ish al zou je dat op het eerste zicht misschien niet echt verwachten. Mijn nerdy kantje is er natuurlijk ook nog. Sience of human behavior en alles wat daarmee te maken heeft. ‘I. just. can’t. stop.’

unadjustednonraw_thumb_575d

Ga dan maar lekker door…
Ik heb een vrij sterk karakter en kan dus soms nogal hard kan overkomen. Vanbinnen ben ik een zacht eitje, hoor. (lacht) Ik wind er gewoon geen doekjes om en ben eerlijk als men naar mijn mening vraagt.
Voor pretty-talk hoef je bij mij niet aan te kloppen.

unadjustednonraw_thumb_5758

Dan gaan we dat hier ook niet doen…nog dingen die je wilt delen?
Vroeger was ik heel erg perfectionistisch en streng voor mezelf, iets wat ik meer en meer probeer los te laten. Ten slotte wordt die harde edge van mijn karakter toch ook weer wat afgestompt wanneer je me ziet bij mensen waar ik om geef. Voor mijn vrienden zou ik door het vuur gaan, onvoorwaardelijk klaar staan, mezelf volledig wegcijferen indien nodig en ik kan echt heel zorgzaam uit de hoek komen. Ze noemen mij soms wel eens het mamaatje van de groep. (Lacht)

unadjustednonraw_thumb_5755

La Mama…geef je wijsheden dan eens door in een levensquote… 
‘Leven en laten leven.’

Als mama het gezegd heeft…social media dan…waarom moeten we je volgen?
Misschien is het leuk als jullie die vraag in mijn plaats beantwoorden? Het voelt wat awkward om zelf te doen (lacht).

unadjustednonraw_thumb_5751

Miss Lotta, wij stellen de vragen, dank u!
Bij deze…misschien toch wat nieuwsgierig geworden? Wie ik ben en wat ik zoal doe kan je via Instagram ontdekken! 🙂

Kunnen we daar ook ontdekken of je een vriend hebt?
Ik ben al een tijdje single.

unadjustednonraw_thumb_5746

Dan gaan we naadloos over naar…hoe kunnen we je verleiden?
Om mij te verleiden moet een man een man durven zijn. Iemand die weet wat hij wil en daar 100% voor gaat, is hij niet ten volste overtuigd dat ik daar deel van kan uitmaken? Jammer dan. Heel belangerijk vind ik dat hij mij respecteert, alsook mijn dromen en ambities.  Het vertrouwen geeft dat ik verdien. Aangzien ik best een tomgirl ben en veel mannelijke vrienden heb is dit vast niet altijd even makkelijk. Maar met een goede, open communicatie zou ik een relatie moeten kunnen aangaan zonder de helft van mijn beste vrienden de rug toe te moeten keren.

unadjustednonraw_thumb_575f

Geen jaloerse bokken dus…knap dom of lelijk slim?
Aantrekkingskracht is uiteraard heel belangerijk! But a pretty face wont catch me.
Iemand met ambitie & passie in zijn leven en carriere, diepgang, een open mind en vlotte babbel, dát vind ik waanzinnig aantrekkelijk. Bij de juiste man wil ik me 100% vrouw kunnen voelen en de hardcore facade naar de buitenwereld los kunnen laten. Eigenlijk ben ik heel oldschool…’Take me on dates. Take it slow, one step at a time, be a gentleman.’ Met “samen wat chillen” beland je bij mij vrij snel in the friendzone.

unadjustednonraw_thumb_575b

En voor je het weet draai je mee in het MTV-programma…neen dus, geef ze dan eens snel de essentiële tip…wat wil je hen zeker nog meegeven?
Heren, jullie willen een vrouw die niet met iedereen iets gehad heeft, toch? So do we!

We gaan er hier geen cijfer op kleven maar alvast genoteerd…nog iets?
Wees exclusief, vraag dat ene leuke, knappe meisje mee uit and make her feel special! Door elke knappe kop op je facebook aan te spreken verhoog je dan misschien je kansen, maar wij praten…Veeeeeel! Niemand wil nr 10 op jouw lijstje van de maand zijn. 🙂

unadjustednonraw_thumb_575c

Wij ook niet hoor! 
It’s ok to be nice, maar verspil haar tijd niet als je eigenlijk niet 100% geëngageerd bent. Je kwetst haar alleen maar en ondertussen loopt zij misschien mr. Right mis, die er wel klaar voor is om haar gelukkig te maken.

Ok, we hebben het begrepen. Maar eens we zover zijn…wat zijn je favoriete plaatsjes voor een hapje en een stapje?
Wanneer ik zin heb om écht lekker te gaan eten ligt de keuze meestal voor de hand! Agos in Schilde serveert de allerlekkerste ribbetjes, en het beste van al, a volanté! Dat kan wel eens van pas komen voor een stevige eter als ik. (Lacht) Om te lunchen in de stad zijn Horta, Kafeenini, Mint en Bachatel ook zeker mijn hotspots! Als het plan is om gezellig iets te drinken trekken mijn vrienden en ik voornamelijk naar La Suite of Barzar op het Zuid! Als ik het wat dichter bij huis ga zoeken vind je me meestal in de Koersk en Cadiz (Mortsel) of de specht in Edegem.

unadjustednonraw_thumb_5748

Uiteraard leef ook jij in zonde…dus…
Easy! Pizza tonno van Dr. Oetker met een extra blik Rio Mare tonijn en… Mayonaise! 😂. Not too classy, haha, I know…bon, als het niet goed bij de rest van het interview past laat je dit maar weg hoor!

unadjustednonraw_thumb_5756

Hell no! Geen censuur, laat dat duidelijk zijn! Gezegd is gezegd! Maar over naar de laatste vraag dan…wat zijn uw ambities?
Ik ben altijd iemand geweest die meewaait met de wind. Waar mijn hart me naartoe leidt volg ik, daardoor heb ik zelden ergens spijt van. Ik weet dat ik graag iets zou doen binnen de branches van sales, marketing, fashion en esthetica! Momenteel ben ik gelukkig, wat zou ik nog meer kunnen wensen dan dat in de toekomst zo te houden? Waar ik uiteindelijk juist beland zullen we nog wel zien. (lacht)

En wij ook! Bedankt Lotta voor de waterval aan eerlijke woorden waarmee je onze vragen hebt beantwoord. Zelden hebben we zo iemand voor onze neus gehad die ons onder tafel babbelt! Als onze lezers dit niet triggert u bij deze ook te volgen, dan weten wij het ook niet meer. Bij deze…één adres om deze leukerd te volgen in alles wat ze doet…Instagram

unadjustednonraw_thumb_5743

Bron foto’s: Instagram

You May Also Like

De knapste FEMALE DJ'S!

Smaken verschillen zowel muzikaal als qua uiterlijk. Daarnaast willen we natuurlijk even aangeven dat ...

Whatmatters VS Camper Chef Bart Part III: Cupcakes met actrice Cassie

Cassie ‘Haley’ Self! “My all time favorite hippie” ENGLISH VERSION CLICK HERE. Ik kwam ...

Een sociale babbel met knappe Gwenny Gerrets

Lover of chocolate, fantasy, metal and cats…als we haar Instagram even lezen, geen katje ...

Hosting door Fraai