Koop jezelf een monsterlijke Ford Mustang

unadjustednonraw_thumb_589b
Muscle Cars…wij zijn alvast fan op de redactie. Als we onze Duitser voor iets zouden inruilen is het een Amerikaanse Supercar van het kaliber Chevrolet Camaro of Ford Mustang…en dan nog het liefst eentje uit eind jaren ’60, begin jaren ’70. Zo ook bijvoorbeeld de  ‘1971 Ford Mustang Mach 1’.

unadjustednonraw_thumb_589a

En we hebben geluk deze dagen. Een eigenaar van zo een wagen, de baseballer Evan Longoria, niet te verwarren met knap ding Eva Longoria, gaat hem binnenkort verkopen bij de Mecum veiling in Florida. Met andere woorden…de hoogste bieder rijdt ermee naar huis.

unadjustednonraw_thumb_5899

Naast zijn patserig uiterlijk, deels geïnspireerd door de film Gone in 60 seconds, is wat er onder de motorkap zit ook niet van de poes. Hij heeft een supercharged 502 CI Chevrolet Ram jet motor. Verder is hij uitgerust met een Corvette 6-speed transmissie, strakke Italiaans lederen racestoelen en 8-inch body lijn extensies. Het ombouwen heeft zo een dik 2.600 uur in tijd gekost, omgerekend 325 mandagen oftewel één man die 8u per dag ononderbroken aan deze heerlijke bolide heeft gewerkt. Dat alles heeft natuurlijk zijn prijs en verwacht wordt dat hij tussen de $95,000 en $125,000 gaat opbrengen, wat niet eens zot veel is. Wij gaan alvast het land door om ne keer of 100 000 ‘Nieuwjaarke Zoete’ te gaan zingen!


unadjustednonraw_thumb_5898

You May Also Like

Bekend Nederland klopt op onze deur…Knappe presentatrice Sylvana Ijsselmuiden

We hebben het in het verleden al een keer laten vallen…Whatmatters DNA…onze redactie heeft ...

Daar zijn ze weer: de sokken met eindejaar!

Omdat we toch volop in de periode van eindejaarsgeschenken zitten en sokken met stip ...

Hosting door Fraai