Huur/verhuur eens een filmset!

Nee, we zijn geen filmmakers bij Whatmatters. Jens kent er wel een paar, acteert/figureert tegenwoordig ook wel wat, maar veel verder dan het roepen van ‘Tetten’ bij Wat als?, is hij nog niet gekomen.

De Airbnb van de filmlocaties

Moesten we op zoek zijn naar een unieke filmlocatie dan zouden we in elk geval beroep doen op de Airbnb van de filmlocaties: GETset. Deze website groepeert filmsets wereldwijd, terwijl je kan filteren op stijl, prijs en andere kenmerken. Hoef je op zijn minst niet meer de halve aardbol af te reizen op zoek naar geschikte locatie voor je film en het is nog eens een pak goedkoper ook.
15259525_1166247670139828_5732113073449296094_o
Iedereen kan zijn/haar locatie ter beschikking stellen en wie weet huppelt de nieuwe Cameron Diaz binnen enkele weken wel door jouw woonkamer of zaak. Je inschrijven is gratis en momenteel zijn er al meer dan 100 locaties op te vinden. Je kan het maar eens proberen om zo een centje bij te verdienen denken we dan.


In België staan momenteel enkel de AED Studios op de site te blinken, nog ruimte genoeg dus om je plaatsje in de markt te veroveren.
15250832_1166488150115780_4978721752339538663_o
Jens – de Whatmatters acteur- geeft alvast mee om voor de meeste locaties open te staan, maar had toch een lichte voorkeur voor dit penthouse in Hollywood. Je weet nooit of regisseurs meelezen natuurlijk.
Neem vandaag nog een kijkje op de site.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje ...

Whatmatters Travel: Vergeet Airbnb…wij huren een boot bij Barqo

Airbnb maar dan next level… Het concept van Airbnb hoeven we jullie, denken we, ...

Hosting door Fraai