Het romantisch kantje achter social media prinses Tabéa Timmermans

We bekennen…we hebben in het verleden al wel eens gelachen met Limburg. Hautaine Antwerpenaars we zijn, durven onze hersenen wel eens uitspraken bedenken en over onze tong laten rollen waar we achteraf gezien niet fier op zijn. Wij weten ook wel dat Bokrijk geen echte stad is waar ze nog bellen met een Nokia 3310 waarmee het record van Snake II verbeteren zowat de provinciale sport is na het schieten met pijl en boog. En ja, ze hebben daar heus wel al vervanging gevonden voor de IBM PS2 met floppy disk. Tijd dus om ons voor eens en altijd te verontschuldigen én iemand aan het woord te laten die qua sociale media misschien wel voor staat op deze twee rekels hier. En laat het ineens ook een knappe hinde zijn…wij pakten  alvast onze pijl en boog en schoten gericht een aantal vragen af op Tabéa Timmermans…en of het een gezellig gesprek werd!

img_1673

Hallo Tabéa, vertel eens wat over jezelf?
Ik ben Tabéa Timmermans 24 jaar en woon al sinds enkele jaren op een appartement in Dilsen-Stokkem. Een rasechte Limburger dus (lacht). Naast mijn bezigheid als promogirl en hostesse breng ik ook veel tijd door in de schoolgebouwen van de PXL. Ik ben sinds september afgestudeerd en behaalde mijn Bachelor Diploma Marketing en Eventmangement. Dankzij deze studie (en mijn docenten) ben ik helemaal verknocht geraakt aan Digital Marketing. Dus ben ik met al mijn enthousiasme begonnen aan een postgraduaat digitale marketing en nog een paar opleidingen om tot het gewenste resultaat te komen. Dat is dolgraag de zaak van mijn vader over te nemen en deze te optimaliseren en op termijn er mijn eigen draai aan te geven. Naast werken en studeren breng ik de tijd resterende tijd door met mijn vriendinnen. Wij gaan dan samen shoppen, lekker iets eten of gezellig iets drinken…of we plannen een leuke fotoshoot. (Brenda Boutsen Photograpy)

img_0680

We kunnen je ook typeren als model en fashionista…hoe lang ben je daar al mee bezig?
Om mezelf een model of een blogster of fashionista te noemen vind ik nogal vreemd. Ik heb niet de indruk dat ik echt een influencer ben in een community ofzo. Ik ben mij vanwege mijn grote interesse in digital marketing gewoon iets meer gaan toespitsen op de verschillende aspecten ervan o.a. social media.

Ik ben nog niet zo lang bezig als model of Instagramblogster als ik het dan toch zo mag noemen. De fotoshoots zijn begonnen sinds mijn vriendinfotografe (Brenda Boutsen) een schoolproject moest maken over een onderwerp van een bedrijf in Hasselt, FlagBag. Hierna zijn de aanvragen van verschillende fotografen beginnen binnenkomen…vaak van beginnende of hobbyfotografen. Mijn vriendin en ik houden nu vaker een fotoshoot voor in haar portfolio.

_mg_2598

Ik ben ook eigenlijk vooral bezig met dingen uit te proberen en een weg te zoeken met als doel een schitterend eindresultaat te bekomen. Ik vind het vooral ook integrerend te zoeken en te zien welke content het meeste aanslaat bij mijn volgers en welke de juiste tijdstippen zijn etc. om een post te plaatsen. En dit vooral op Instagram, mijn favoriete app. Ik vind social media een heel bijzonder iets. Het is ook heel gemakkelijk. Je kan 101 zaken analyseren, goedkoop en toch zeer specifiek adverteren en ga zo maar door. Daarnaast is het ook heel open en dat dien je dan ook te respecteren en  op een correcte manier aan te pakken. Hierbij heb ik ook in eens gezegd waar ik mij dagelijks mee bezig houd, of beter gezegd wat mij vrij veel bezighoud.

Naast deze geweldig grote interesse check ik ook vaak modeblogs en zit ik meerdere keren per dag op Zalando, Zara, H&M mijn winkelmandje te vullen, (lacht) een boek te lezen of ben ik buiten in de natuur. Ik ben ook graag in beweging en heb sinds een half jaar een super leuke hobbysport gevonden waar ik volledig mijn gedachten kan verzetten…en dat is paaldansen!

img_3331

Kevin, haal die paal jongen! Onze redactie kan wat vertier gebruiken! Om over het modellenwerk en social media even verder te babbelen…waarom ben je er uiteindelijk mee begonnen?
Gelinkt aan mijn studie en voorliefde voor digitale marketing zou het vreemd zijn moest ik geen interesse hebben in social media. Ik zou er alleen geen termen als blogster/ fashionista of model op plakken. Een van mijn beste vriendinnen is fotografe en het was in haar studietijd voor de hand liggend was om mij geregeld als model te gebruiken in haar schoolopdrachten. En een tweede omdat ik ook zelf heel graag bezig ben met fotografie als hobby. Daaraan link ik dan opnieuw graag mijn interesse voor social media. De meeste posts zijn dan foto’s die ik zelf heb genomen met mijn geheime wapen (mijn bluetooth afstandsbediening) om mijn liefde voor fotografie alsook mijn creativiteit een plaatsje te kunnen geven.

img_2240

Verkoop jezelf eens…waarom moeten we je volgen op de social media?
Dit vind ik echt een moeilijke vraag. Jullie moeten helemaal niets. Maar alles is mogelijk. Dus de reden dat ik mijzelf zou volgen is omdat ik wel leuke foto’s op mijn Instagram post over momenten in mijn leven, iets super lekker dat ik gegeten heb of als ik naar een super grappige film ben geweest of een andere leuke uitstap. Op Facebook post ik vaak grappige anekdotes of steek ik wat de draak met mijn vriendinnen door een droge tagline of iets dergelijks te plaatsen.

img_3827

Je bent erg creatief…maar wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Mijn persoonlijke eigenschappen mmmh…Ik meet 1m84 dus dat is al een eigenschap, daarnaast ben ik blond en volgens mijn vriendinnen heb ik vaak droge humor en lach ik altijd met mijn eigen grapjes. (lacht)

Niks mis met een knappe humoristische vrouw boven 1m80 die lacht met haar eigen grapjes me dunkt…over dunken gesproken…nooit gedacht om in plaats van aan een paal te hangen te gaan basketten? Soit…ga verder want ik heb je onderbroken…
Wat mij onderscheid van de anderen is dat ik vaak echt voet bij stuk houd, iets wat soms positief en soms negatief kan uitpakken. Van mijzelf weet ik dat ik geen katje ben om zonder handschoenen aan te pakken. Daarnaast ben ik ook een echte doorzetter en ben ik meestal zeer positief ingesteld. Je zou het misschien niet zeggen maar steek ook graag de handen uit mijn mouwen en ik schrik niet terug om zwaar en vuil werk te doen. Daarbij ploeter ik graag in de modder (met boots aan weliswaar) en haal doodgraag streken uit met iedereen die zich ook maar laat vangen. En als laatste ben ik een enorme fan van Disney, ik ken heel veel liedjes uit mijn hoofd en vind het dan ook super leuk om in de auto altijd een toneeltje te voeren als ik dan een Disney-liedje opzet. (lacht luid) Die liedjes zijn ook zo super leuk om te ontspannen na een drukke dag.

img_0568

‘I can see what’s happening…’
‘What?’

‘And they don’t have a Clue’
‘Who?’

(samen) ‘They’ll fall in love and here’s the bottom line…(ondertussen verlaat Kevin vol gène de redactie)…Our trio’s down to two.’ Kijk eens aan…zit er ook Disney in je levensmotto?
‘Nothing is Impossible…the word itself says I’m possible.’

Geen Disney maar wel een mooie! Persoonlijk vraagje nu…is er naast al dat social mediageweld tijd voor liefde in je leven?
Ik ben verliefd, ja!

img_1718

Driewerf hoera! Wat moet een man hebben om u te kunnen verleiden?
Wat een man moet doen om mij te verleiden is gewoon zichzelf zijn, wel iets of wat attent en begripvol. En vooral niet opscheppen want dat kan mij helemaal niet interesseren.

Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Wees vooral jezelf. Probeer niet te veel op te scheppen over materiële zaken tegen een meisje. Alleszins niet tegen een meisje dat geen golddigger is. Wees galant, eerlijk en positief. Geef geregeld een compliment, dat kost je niks. Denk niet dat je haar enkel een plezier kan doen met dure cadeautjes of iets anders, het gaat om het initiatief. Pluk daarom eens een bloemetje of schrijf een lief briefje. Of gewoon een simpel sms’je op een onbepaald tijdstip van de dag dat je van haar houdt of haar graag ziet.

img_2012

Moh…ik voel een romantisch trekje…de favo-vraagjes nu…waar gaat dit prinsesje graag uit voor een stapje, hapje of een drankje?
Ik ga vaak samen met vriendinnen (of zelfs alleen) iets eten in Zero Zero te Maasmechelen, Sushi restaurants te Weert, Genk, Eindhoven en je vindt mij ook vaak in de zaak van mijn vriendin, Coeckepanne te Hasselt. Daar hebben ze fantastisch lekker eten. Op stap doe ik niet super vaak, maar als ik het doe is het o.a. Chess Night te Hasselt, en een beetje de caféetjes rondgaan. Maar het liefste ga ik naar tentfeestjes hier bij ons op de boerenbuiten. Dat vind ik helemaal het einde en er is altijd wel ambiance.  Mijn favoriete plekje is denk ik wel mijn appartement, daar ben ik vaak op mijn gemak en ik heb een heel mooi uitzicht op het park. In de zomer zit ik vaak ’s avonds buiten op mijn vensterbank sterren te kijken of lig ik overdag te zonnen op mijn mini-terras.

img_0253

Moh kijk…echt een romantisch zieltje! Heb je ook een zonde?
Mijn favoriete zonde is zonder twijfel op nummer één chocolade…ook op nummer één…sushi en sashimi.

Alles op één dus! Bon, voor we een Disneyfilm opzetten en wat naar de sterren kijken…(of een paaldansact)…wat zijn jouw ambities?
Ik wil heel erg graag samenwerken met mijn vader om dan geleidelijk aan de zaak over te nemen en er mijn eigen draai aan te geven.

img_0261

Ik zou zeggen…geef er een draai aan! Succes in alles wat je doet en alvast een dikke merci voor dit enorm aangenaam en leuk gesprek! Aan onze mannen hebben we nog maar één tip te geven…gewoon volgen deze handel! Facebook, Instagram,…gewoon doen!  

img_1699

Credits: Tabéa Timmermans & Brenda Boutsen Photograpy

You May Also Like

Marianne Vink, Hollands Finest!

‘Zie daar de boerinnekes met hun rokjes zwaaien, van achter en naar voor, vanachter ...

Onze waaghals Mister C. ging een dag op Tinder…als vrouw!

We werden de afgelopen dagen/weken in de media overvloedig getrakteerd op fem-nazi-content, dermate overvloedig ...

Heren let op! Dit is waar vrouwen het liefst seks hebben

Seks wordt dikwijls in één adem uitgesproken met bed. Maar als je denkt dat ...

Hosting door Fraai