Girl Next Door: Charlotte Braems

Het is al even geleden dat wij een Girl Next Door op Whatmatters brachten. Maar zonder deze keer op het wilde af onze auto in te springen en op goed geluk ergens aan te komen pakten we het deze keer iets anders aan. Tijd voor een spelletje, dachten we en we hebben de landkaart van België opgehangen. Een blinddoek en een dartspijltje zou dan de rest moeten doen. Poging één ging grandioos de mist in en eindigde zowaar in de plantenbak naast de kaart. Het stukje bezetsel (van bedenkelijke kwaliteit) dat van de muur kwam na het schampschot is voor rekening van de eigenares van onze coworking space. Poging twee had meer succes…althans dat dachten we…tot we gingen kijken waar het pijltje is blijven steken…los in de Schelde tussen Gent en Antwerpen. Daar we geen zin hadden een paling te interviewen, gingen we voor poging drie. Derde keer, goede keer en opnieuw werd er in de richting van Gent geworpen. Lovendegem om precies te zijn. Een korte blik op de demografische kaart later wisten we dat we konden kiezen uit een 5000-tal vrouwen…en als we de 35+ en minderjarigen uitzuiverden, kwamen we onder de 500. En zo werd het een koud kunstje de knapste eruit te halen en ze hier te onderwerpen aan wat vraagjes…

4

Hallo mooie meid, vertel eens kort even wie je bent?
Mijn naam is Charlotte, ben 23 jaar en woon in Lovendegem (Gent is beter gekend). Ik werk als secretaresse aan het onthaal van een ziekenhuis en ben onlangs gestart als garçon in Club Exo.

Je bent, als we ons niet vergissen, duidelijk niet de enige die een job in de zorgsector combineert met een job in Club Exo! Je staat ook graag voor de lens…hoe lang doe je al modellenwerk?
Ik zou mijzelf geen model noemen. Wel doe ik fotoshoots, gewoon om ervaring op te doen. Het zijn ook geen standaard shoots die je elke dag in een reclameboekje ziet verschijnen.

1

Reclameboekjes krijg ik niet meer aan sinds mijn sticker ‘geen ongeadresseerde post’…ik had hem bijna terug verwijderd…soit…waarom ben je begonnen met de shoots?
Er is geen speciale reden waarom ik begonnen ben als ‘ model’. Ik sta gewoon graag voor de camera, maar vraag mij niet om een foto te nemen samen met vriendinnen daar ben ik dan onzeker over. Vreemd hé?

7

Euh, niet vreemd…gewoon héél vreemd! Heb je nog van die persoonlijke eigenschappen die je onderscheiden van anderen?
Ik ben zelfstandig, onafhankelijk en kan met mijn 1.60 cm goed mijn mannetje staan. Ook ben ik wel een luxepaardje, tja enig kind 😅…wel betaal ik dit allemaal zelf.

1m60? We kijken even naar je hakken en nu snappen we het! Heeft deze kleine knapperd op high heels ook een levensmotto?
‘Fall down seven times, stand up eight’ Dit is ook een tattoe op mijn rechterarm. Wat er ook gebeurt, hoe erg het leven je uitdaagt. Elke dag moet je er het beste van maken en dankbaar zijn voor alles wat je hebt en iedereen rond je.

Mooi gezegd! Je bent ook erg actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik ben actief op zowel Facebook als Instagram. Hier kan je foto’s van mijzelf, mijn sociaal leven en mijn hondje Lolita terugvinden. Door social media denken de mensen je te kennen en dat vind ik leuk. Zo kan je een deel laten zien dat jij zelf wilt dat de mensen kennen en tegelijk ook een kant duister houden…zo staan ze soms wel voor verassingen. 😇

Wij houden wel van verrassingen…laat je duister kantje maar eens los, en wel nu!
Ik ga niet alles prijsgeven, ik geef wel 1 tip…Christian Grey! <3
Bij deze een licht corrigerende tik op de billen terwijl je geblindoekt en vastgebonden moet luisteren naar duistere gefluisterde woorden in je oor terwijl er tegelijk even in gebeten wordt…
Moet kunnen!
Top! Dan rest ons alleen nog de vraag…is er momenteel iemand om je even bijtend in je oor vast te binden?
Neen helaas, momenteel heb ik geen vriend.

6

Wat moeten mannen dan bezitten om uw duister kantje te mogen ontdekken?
Hij moet zelfstandig zijn, weten waar hij toekomstgericht naar wilt werken en vooral zichzelf blijven. Een man moet ook die bepaalde uitstraling hebben van een zeker zelfvertrouwen en fierheid. Maar af en toe iets romantisch plannen en complimenten geven is natuurlijk een zeer groot pluspunt.

Iets in ons zegt dat het niet makkelijk is uw vriend te worden…redelijk dikke eisenbundel, niet! Maar het is u gegund! Voor zij die aan deze eisen voldoen…waar kunnen ze je spotten? Wat zijn je favoriete plekjes?
Ik werk op zaterdag als garçon in Club Exo. Ook als ik vrij ben kun je mij hier terugvinden, dit is altijd een beetje thuiskomen. Naar de cinema of lekker gaan eten kan mij ook wel bekoren.

10

Behoort lekker eten dan tot één van je duistere zonden?
Mijn favoriete zonde is toch wel eens goed gaan shoppen met de vriendinnen. Daar ben ik altijd voor te vinden.

Dat konden wij nooit vermoeden! Voor we u hier terug lossen nog snel een laatste vraagje…wat zijn je verdere ambities?
Op 23-jarige leeftijd kijk ik voornamelijk naar huisje-tuintje-kindje zoals de meeste. Dus ja het begint wel een beetje te kriebelen, maar eerst wil ik mij voornamelijk focussen op mijn 2 jobs en de rest komt dan wel van zelf!

Amen! Bedankt voor je tijd en alvast veel succes met het realiseren van al je dromen! Wij blijven het volgen en hopen af en toe verrast te worden met je duistere kantjes. Voor zij die ook geïnteresseerd zijn in het doen en laten van deze knapperd, volg ze dan zeker op Facebook en Instagram! Beklagen kan je dit nooit, laat dat duidelijk zijn! 

9
Credits by Charlotte Breams, Club Exo & Steve Masset

tcoc

You May Also Like

Whatmatters werd getrimd door model Ellen Duijn

Enschede, het stedelijk hart van Oost Nederland. Het epicentrum van muziek en cultuur in ...

8 dingen die je NIET doet tijdens een blowjob!

We winden er geen doekjes om vandaag…het moment je lief met een dodelijke blik ...

Samenwonen? Lees dan eerst dit!

Ja mannen, het is zover…binnenkort zal weer één van de redacteurs van uw grootste ...

Hosting door Fraai