Gin van Limburgse keukenridders: Cavalieri

logo
Mannen die koken, daar kunnen we bij Whatmatters alleen maar respect voor hebben. Zelf zijn we zelden tot nooit achter de potten te vinden. Er moeten nog heel wat restaurants gerecenseerd worden, bijgevolg is er geen tijd om te koken.

Event ontsnappen uit de drukte

Cavalieri in Cucina is een kookclub van Limburgse ondernemers, die maandelijks even ontsnappen aan hun drukke agenda en een verfijnd Italiaans potje koken als ontspanning. Maar het blijven ondernemers natuurlijk dus recent kwam er ook Cavalieri Gin op de markt.
gin_expo02
Deze gin is 100% made in Limburg. Van distillaat, tot ontwerp en ook de distributie, alles is in Limburgse handen. Het gaat om een artisanale gin met verfijnde toetsen van limoen, koriander en jeneverbes.
Je kan deze gin al vinden in een aantal ‘betere’ horecazaken en de verkoop verloopt volledig via de website. De stijlvolle fles haal je in huis voor 45 euro en arriveert maximaal 5 dagen na je betaling. Ook een cadeauverpakking is mogelijk, wat wel handig is nu de feestdagen voor de deur staan.

You May Also Like

De absolute top onder de strandbedden? SIMBA BLUE

Is het omdat ik dit artikel op een strandbed in Italië schrijf? Het zou ...

5x stoere e-bikes voor de man

Rijden op een elektrische fiets is modern, hip en helemaal van nu. De Fietsenwinkel ...

Een blik achter de schermen bij BURNING MAN (NSFW)

Het enige festival waar we maar niet genoeg van krijgen, zonder dat we er ...

Hosting door Fraai