Gin van Limburgse keukenridders: Cavalieri

logo
Mannen die koken, daar kunnen we bij Whatmatters alleen maar respect voor hebben. Zelf zijn we zelden tot nooit achter de potten te vinden. Er moeten nog heel wat restaurants gerecenseerd worden, bijgevolg is er geen tijd om te koken.

Event ontsnappen uit de drukte

Cavalieri in Cucina is een kookclub van Limburgse ondernemers, die maandelijks even ontsnappen aan hun drukke agenda en een verfijnd Italiaans potje koken als ontspanning. Maar het blijven ondernemers natuurlijk dus recent kwam er ook Cavalieri Gin op de markt.
gin_expo02
Deze gin is 100% made in Limburg. Van distillaat, tot ontwerp en ook de distributie, alles is in Limburgse handen. Het gaat om een artisanale gin met verfijnde toetsen van limoen, koriander en jeneverbes.
Je kan deze gin al vinden in een aantal ‘betere’ horecazaken en de verkoop verloopt volledig via de website. De stijlvolle fles haal je in huis voor 45 euro en arriveert maximaal 5 dagen na je betaling. Ook een cadeauverpakking is mogelijk, wat wel handig is nu de feestdagen voor de deur staan.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit zelfgemaakt Wodka-Sprite-ijsje doet je hunkeren naar de zomer

Wie het weerbericht de laatste uren in de gaten heeft gehouden weet dat we ...

De winnaars van de World Travel Awards

Recent werden de World Travel Awards weer uitgereikt op de Malediven. Deze Oscars van ...

Meesters van de smaak!

Dat Antwerpen de culinaire hoofdstad van België is, is natuurlijk een weggever. We lopen ...