Nieuw superfood? Fundo!

14650750_185053891902159_4482203004435956417_n
Nee, een keukenheld ben ik niet. Jens daarentegen wil al wel eens een exquise 3-gangendiner in elkaar knutselen, dus leek FUNDO me echt iets voor hem.
Het is ver gekomen als we het op Whatmatters over bouillon gaan hebben, maar er zitten ongetwijfeld wel wat (hobby)koks onder onze lezers. Maar ook voor de niet koks heeft Fundo wat in de aanbieding: drinkbouillons en laat dat iets helemaal nieuws zijn. Het moet niet altijd cola, koffie of warme chocomelk zijn!

Vers & gezond

QGC het bedrijf achter Fundo bestaat uit 4 gepassioneerde foodies die gezond- en duurzaamheid uiterst belangrijk vinden. Weten wat je eet, transparantie en versheid staan centraal bij deze heren.
Naast de fonds en bouillons voor de kok, hebben ze dus ook drinkbouillons. Wist je dat bouillons barsten van de voedingsstoffen en je gezondheid boosten? Ze zijn makkelijk verteerbaar, een zegen voor de maag en zitten vol calcium, magnesium,fosfor,…
fundo-illu-0004

Superfoods

Superfoods hadden we al, maar met ‘bone broth’ komt nu ook een superdrink vanuit Amerika overgewaaid. Drinkbouillons dus! Probeer het eens een aantal weken ter vervanging van koffie of thee en voel hoe je lichaam er op reageert.
Fundo is verkrijgbaar in flesjes van 465ml, goed voor 3 stevige koppen. Even opwarmen en ideaal om ergens tussendoor een stevige opkikker te tanken!
Meer weten? Neem een kijkje op de site of Facebook!

You May Also Like

Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo… Een week ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Deze app laat je later klaarkomen

Te vroeg klaarkomen? Op de Whatmatters redactie hebben we het natuurlijk alleen van ‘horen ...

Hosting door Fraai