De nieuwe Rado Ceramica designed by Konstantin Grcic

Horloges zijn voor ons vaak als kunst. Een perfect ontworpen horloge, daar kan onderstaande redacteur echt van genieten. Maar als industrieel vormgever Konstantin Grcic het Rado Ceramica horloge in een nieuw jasje steekt, dan komt pure kunst wel heel dichtbij.
rado-ceramica-by-konstantin-grcic

Een klassieker in een nieuw jasje

ceramica_640x320px_v1
Ook in dit vernieuwde model staat de hightech keramiek centraal. Bij de 2 mannelijke modellen is er gekozen voor een matte finish en een creatieve typografie op de wijzerplaat. Van het model gesigneerd door Grcic zijn er trouwens maar 701 exemplaren beschikbaar, snel zijn is dus de boodschap.
Een gedurfd, lineair en helder horloge dat gebaseerd is op de pilotenhorloges. Liefhebbers van subwijzerplaten kunnen kiezen voor het matte model met zijn kleine secondeteller en grijze indexen die zorgen voor een minimalistische, monochrome toets.
O ja, waarom 701 exemplaren? Rado stelde er 700 voor, maar deugeniet Konstantin wenste er nog eentje voor zijn eigen collectie!

 
Meer weten over deze nieuwe collectie? Bijkomende info vind je hier. Met wat geluk kan je dit juweeltje aanschaffen bij één van de geselecteerde speciaalzaken!

You May Also Like

De GoDuo magische speakers!

Ben je op zoek naar een stel leuke speakers en hou je wel van ...

Waterdicht en draagbaar: de Bose Soundlink Revolve Speaker

Als Bose uitpakt met wat nieuws, zitten we altijd op de eerste rij, we ...

Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Hosting door Fraai