De nieuwe Rado Ceramica designed by Konstantin Grcic

Horloges zijn voor ons vaak als kunst. Een perfect ontworpen horloge, daar kan onderstaande redacteur echt van genieten. Maar als industrieel vormgever Konstantin Grcic het Rado Ceramica horloge in een nieuw jasje steekt, dan komt pure kunst wel heel dichtbij.
rado-ceramica-by-konstantin-grcic

Een klassieker in een nieuw jasje

ceramica_640x320px_v1
Ook in dit vernieuwde model staat de hightech keramiek centraal. Bij de 2 mannelijke modellen is er gekozen voor een matte finish en een creatieve typografie op de wijzerplaat. Van het model gesigneerd door Grcic zijn er trouwens maar 701 exemplaren beschikbaar, snel zijn is dus de boodschap.
Een gedurfd, lineair en helder horloge dat gebaseerd is op de pilotenhorloges. Liefhebbers van subwijzerplaten kunnen kiezen voor het matte model met zijn kleine secondeteller en grijze indexen die zorgen voor een minimalistische, monochrome toets.
O ja, waarom 701 exemplaren? Rado stelde er 700 voor, maar deugeniet Konstantin wenste er nog eentje voor zijn eigen collectie!

 
Meer weten over deze nieuwe collectie? Bijkomende info vind je hier. Met wat geluk kan je dit juweeltje aanschaffen bij één van de geselecteerde speciaalzaken!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Prijzenslag: Lidl komt opnieuw met nog goedkopere jacuzzi dan Aldi!

Een jacuzzi was nog nooit zo bereikbaar! Wie onze weerman even in de gaten ...

Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het ...

Gocase: Braziliaanse creativiteit

Meer dan eens hebben we onze smartphone al uit onze handen laten glippen, in ...

Hosting door Fraai