Cindy Kimberly…een Nederlands Twitter-bommetje

En hoe een Tweet je leven compleet overhoop kan halen!

asz3whre6pt3jf4wombg_thumb_5699

Als er gevogeld mag worden zijn we er als de haantjes bij op onze redactie. Vandaag gingen we dan ook eens door de volière van Instagram en spotte volgende vogel, Cindy Kimberly. We hebben het hier over een achttienjarige Nederlandse met Spaanse roots die maar liefst bijna 2 miljoen volgers heeft vergaard op een jaar tijd. Iets waar wij alleen maar iets van kunnen leren, denken we dan.

kpmmjucvqrk7qp9xa9u9nw_thumb_5695

Hoe dit tot stand is gekomen? Ene Justin Bieber, die geregeld wel eens in Amsterdam bij Albert Heijn zijn inkopen komt doen, postte op Twitter een foto van deze bevallige jongedame met daaronder het opschrift…’OMG, Who is this?’. Nadat redelijk snel bekend raakte, wie dit was, was er geen houden aan en regende het volgverzoeken. Cindy is er alleen maar beter mee geworden. Haar bijbaantje als babysitter aan 5€ per uur heeft ze kunnen inwisselen voor een modellencarrière dat een paar duizend keer meer oplevert.

ypqea2pqamze1bqcguegg_thumb_5697
Zelf blijft ze redelijk rustig onder de aandacht van de Amerikaanse popster. Verder dan…’I so do not know how to deal with this.’…kwam ze niet en stortte zich terug in de armen van haar eigen vriendje…een Abercrombie & Fitch model. De kans dat zij de grootgeschapen leuter van Justin ooit te zien zal krijgen, lijkt ons klein. Net zo klein overigens als de kans die wij als jonge vader hebben ze aan 5€ per uur nog in te schakelen als babysitter.

Ons rest alleen de hoop dat wij met Whatmatters ook eens opgemerkt worden door een popster en zo ook een roedel aan volgers geraken…dromen mag, niet?

gqrevll2r6cgf50adqypkq_thumb_5692

Bron foto’s: Instagram

dcekcmyszgoend3os5ibq_thumb_5694

You May Also Like

Romee Strijd gooit haar lijf in de…strijd

“If it requires a bikini, my answer is yes!” Als we een top 10 ...

Met deze blowjobstandjes komt ook zij aan haar trekken

Heren, wees deze dagen niet al te egoïstisch! Uiteraard kan jij ongelooflijk hard genieten ...

Opmerkelijk onderzoek: vrouwen zien net zo graag een naakte vrouw als jij!

Lang leve de wetenschap! Volgende keer je lief ligt te zeuren dat je opnieuw ...

Hosting door Fraai