6 social media fouten die bijna elk koppel maakt

Social media zijn leuk, social media zijn hip, maar social media zijn ook nep, slorpen een hoop van je tijd op en zijn vaak vergif voor een koppel. Bij Whatmatters zijn we er dag in dag uit professioneel mee bezig, maar dat wil niet zeggen dat we ons niet bewust zijn van de gevaren. Zeker voor koppels is het uitkijken. Zo zijn er 6 social media valkuilen waar bijna elk koppel intrapt. Onder het motto: een gewaarschuwd man is er twee waard zetten we ze hier alvast even op een rijtje!
14-things-to-do-in-your-relationship

Social media zijn niet echt

Online zeggen dat je van haar houdt, heeft helemaal niet dezelfde impact in real life. En virtuele x’jes vervangen niet de echte. Neem haar geregeld vast, vertel haar dat je haar graag ziet en praat met elkaar. 2 keer per dag ‘I love you’ op haar tijdlijn zetten is echt niet genoeg en het komt nog eens volstrekt debiel over ook.

De hele relatie wordt uitgesmeerd op de sociale media

Van het prille begin tot de verwijten achteraf, alles over de relatie valt netjes te volgen door iedereen. Bovendien lijkt altijd alles rozegeur en maneschijn en mist het daardoor elke geloofwaardigheid. En eerlijk, wie heeft er nu boodschap aan?

Je partner verwacht dat je regelmatig dingen over haar plaatst

Euh, kan je het haar niet gewoon vertellen? Moet je echt uren die foto van haar zitten bewerken en er nog een leuk tekstje bij verzinnen ook of heb je gezeik? Tijd om wat dingen in vraag te stellen!
secret-happy-marriage-today-tease-1-151022_39cac4c15aba207debc4156560368d2f

De intieme momenten worden gedeeld

Werkelijk elk intiem momentje wordt op het net gesmeten. Wat heb je eigenlijk te bewijzen naar de buitenwereld toe en wijst dit niet net op onzekerheid en het hunkeren naar aandacht en bevestiging?

Ruzies worden uitgevochten op de sociale media

Uiteraard moet heel de wereld weten wat voor een geit ze is en als je ook maar een teen verkeerd zet word je genadeloos aan de schandpaal genageld. Ruzies bespreek je onderling, de rest van je vrienden hoeven het niet te weten, laat staan erbij betrokken te worden.

Wat op de sociale media staat is niet per definitie de waarheid

Valse gevoelens uiten, jezelf wat wijs maken of het mooier voorstellen dat het is. De werkelijke gevoelens worden niet altijd geuit op Facebook, Snapchat en Instagram. Vaak is het maar een pose. Om de echte gevoelens te kennen zal je toch echt wel met elkaar moeten praten!

You May Also Like

5 tips om het langer vol te houden in bed

Uiteindelijk willen we het als man toch allemaal langer volhouden in bed, of ben ...

Op zoek naar het genot van de Cul-de-Sac! (nsfw)

Vogelen we doen het allemaal wel eens of dat hopen we toch als je ...

Het wordt warm dus wij hydrateren met ‘138 Water’

Het hoeft niet altijd bier te zijn… Het wordt een heet paasweekend en dat ...

Hosting door Fraai