MiniBrew: stylish bier brouwen

Alleen al als we denken aan het brouwen van bier, dan breekt het angstzweet uit. We zien ketels, leidingen en veel te veel knopjes. Maar het kan tegenwoordig ook makkelijker. Hoe? Met de nieuwe MiniBrew. Die kan je bovendien ook nog eens heel makkelijk met een app op je smartphone bedienen.

5 liter bier op 3,5 uur

15068967_1618230011805842_246841845373255152_o
Met de MiniBrew een apparaat van Nederlandse origine brouw je bier in 3,5 uur, goed voor 5 liter gerstenat. Brouwen, koelen en fermenteren, het gebeurd allemaal in dit apparaat. Gewoon water, mout en hop erin en de software regelt de rest. Bijsturen kan via een app en daar krijg je ook het signaal op binnen als je brouwsel drinkklaar is.
https://www.instagram.com/p/BMETPEKDgmm/?taken-by=myminibrew
Met dit toestel brouw je op een professionele manier bier en kan je zelf aan het experimenteren gaan met smaken. En zeg nu zelf: het staat toch wel heel cool om tegen de jongens te kunnen zeggen dat je je eigen bier gebrouwen hebt? Ben je meer het type dat voor zekerheid kiest? Het toestel wordt geleverd met meer dan 50 geteste recepten. Via de app sta je ook nog eens in contact met brouwers vanuit de hele wereld, zodat je makkelijk tips kan uitwisselen.

MiniBrew: The Easiest & Smartest Beer Brewing Machine from MINIBREW on Vimeo.
Meer over dit apparaat, dat er ook nog eens heel stylish uitziet, kan je online vinden. Daar bestel het ook voor 799 dollar. Meer beelden vind je op Facebook en Instagram.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Games: Jurassic World The Boardgame

We spelen een spel vanavond… Laat je PlayStation, Xbox of Commodore 64 aan de ...

Louis Vuitton maakt jou de stijlvolste DJ ter wereld

Volgend weekend al te zien op Tomorrowland? In ieder geval zal er stevig uit ...

Nooit meer geconfronteerd met zweetborsten: de TA-TA TOWEL

Een sexy vrouw in lingerie, heerlijk toch? Maar binnenkort zou dit verleden tijd kunnen ...

Hosting door Fraai