Zenya Torfs is een knap snelheidsduiveltje

Knappe deernes, fitness en auto’s…met deze combinatie weten we alvast 85% van de mannen te boeien. En laat dat nu net onze taak zijn bij Whatmatters. Brengen wat mannen boeit! We moesten het ook niet ver gaan zoeken deze keer. We vonden onze gesprekspartner in onze achtertuin…Antwerpen. En of het een leuk gesprek was. Hoeveel PK een LaFerrari heeft? Waar wij het bij benadering konden zeggen, zit zij er geen paard of zelfs Shetlandpony naast! We waren onder de indruk…en niet alleen van haar kennis, laat dat duidelijk zijn! We zullen er maar snel aan beginnen…want wat mannen boeit is niet het geleuter van een redacteur in een veel te lange intro…Zenya, het is aan u!

14924051_10211095604135469_1851869466_o

Hey Zenya, vertel eens kort even wie je bent?
Ik ben Zenya Torfs (26 jaar) komende uit Antwerpen. Als hoofdberoep werk ik bij mijn ouders in het bedrijf en als bijberoep ben ik model. Je kan me ook bijna dagelijks vinden in de fitness want ik ben een heuse health freak. Mijn twee grote passies zijn mijn hond (Franse bulldog) en snelle wagens. Mijn hond gaat dagelijks overal met mij mee naartoe. Soms is ze er zelfs bij als ik fotoshoots heb. Ze zit dan rustig aan de zijlijn toe te kijken. Langs de andere kant voel ik me als een vis in het water als ik op een racetrack sta. De snelheid van de wagens en de geur van verbrand rubber maken me helemaal enthousiast.
Een snelheidsduiveltje dus! Hoe lang ben je al bezig als model?
Sinds 2008 ben ik bezig met modellenwerk. Ik werd toen gescout door iemand die me aansprak op de Meir in Antwerpen. Mijn eerste opdrachtjes waren voornamelijk hostessenwerk maar daarna volgde al snel de fotoshoots en catwalk opdrachtjes.

naamloos-13-van-28
Credits: Cedric Peers for CedricArt

Waarom ben je ermee begonnen?
Op het moment dat ik gescout werd op de Meir heb ik geen moment getwijfeld of ik modellenwerk zou willen doen. Welk meisje wil nu niet mooi opgemaakt worden en een leuke show lopen.

Ik ken er weinig die dat niet willen, dat klopt! Vertel eens waarom ze net u moeten kiezen als model?
Ik ben altijd positief ingesteld, gelukkig en ik probeer andere mensen hier ook in mee te trekken. Langs de andere kant ben ik een heel rechtuit persoon. Dit kan soms wel eens voor lastige situaties zorgen aangezien sommige mensen me te recht voor de raap vinden maar dat vind ik prima. Mensen weten wat ze aan mij hebben, wat ik denk en wat ik vind van hen.

naamloos-1-van-1-5
Credits: Steven Basspics

Dat kennen we! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘Happiness is not a destination it’s a way of life!’

Mooi! Onthouden we! Social Media is je niet vreemd. Geef eens een goede reden waarom we je daar zeker moeten volgen?
Mijn sociale media pagina’s zijn een mooie mengeling van werk en plezier.

img_9650

Hebben wij gemerkt! Een persoonlijk vraagje dan…is er een liefde in je leven?
Nee ik heb geen vriend om de heel simpele reden dat ik echt niet snel verliefd word. Een man moet respectvol zijn voor me en me het gevoel laten geven dat hij echt voor me wil gaan. Een date met heel wat ouderwets gentleman-gedrag waarbij ik me als zijn prinsesje voel doet wonderen bij mij.

Nu kan het snel gaan! Gentlemen, je hebt het gehoord! Is er nog een essentiële tip voor onze mannen?
Behandel een vrouw met respect. De laatste tijd zijn er meer en meer mannen die afspraken last minute afbellen. Van mannelijke vrienden hoor ik dan vaak dat ze dit doen omdat er iets leuker uit de bus was gekomen. Zo behandel je een vrouw niet. Je moet weten wat je wil en ga daarvoor.

img_5266
Dressed by Nicky Vankets

Ow, wij hebben in onze goede tijd nooit een meisje laten stikken voor een boysnight…of…hmmm…snel naar de Favo-vraagjes dan..waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Uitgaan doe ik minder en minder maar als het gebeurt vind ik het heel fijn om naar Naked Club in Antwerpen te gaan. Het liefst ga ik gezellig iets eten met vrienden om daarna ergens een borreltje te doen. Als ik in de buurt van waar ik woon iets wil gaan drinken ga ik naar Ago’s of De Vogelenzang. Overdag in Antwerpen zelf kom ik graag bij Verso café of Matterhorn. Voor een lekkere borrel ’s avonds ga ik naar Velvet lounge of Barzar.

Je borrelt dus graag…kunnen we wel smaken…heb je ook een zonde?
Ik heb 3 favoriete zonden.

14877799_10211105087892557_1051014495_n

Drie zelfs! vertel! 
De eerste is vast en zeker de kaasfondue van bij Ristorante di Stephano in ’s Gravenwezel. Als 2de de overheerlijke Japanse keuken bij Roji in Antwerpen. En als laatste de Italiaanse keuken. Hiervoor ga ik al sinds kind af naar La Fontanella Da Enzo in Antwerpen of naar Ristorante Sardis in Merksem voor een overheerlijke risotto, pasta of pizza.

Leuke adresjes die ook wij eens gaan aandoen! Een allerlaatste vraagje…ambities naar de toekomst?
Ik wil op het gebied van mijn modellenwerk meer en meer uiteenlopende opdrachten doen. De laatste tijd loop ik heel vaak modeshows en ik blijf het juist zo leuk vinden omdat elke show verschillend is. Ik ben de laatste tijd ook heel hard aan het werken voor een mooi strak lichaam en ik zou het fantastisch vinden om binnenkort ook hier wat mee te doen. Ik denk dan aan een sportshoot of campagne voor een sportmerk.

dsc-0394

Top! Laat het ons zeker weten en bezorg ons de foto’s…niets mis met een tweede keer de mannen van Whatmatters te verblijden met mooi materiaal! Bedankt voor je tijd en alvast heel veel succes met al datgene je verder onderneemt! Wens je net als ons deze schone meid te volgen, neem dan zeker een kijkje op haar Instagrampagina! Wie weet ben jij wel de eerste die haar toekomstige sportshoot zal ontdekken! 

naamloos-2-van-28
Credits: Cedric Peers for CedricArt

You May Also Like

Elyse Taylor is die ‘Hot Mama’ waar je aan de schoolpoort over fantaseert

Dag moeder…Dag moeder… Wie herinnert zich deze uitspraken van Rik De Sadeleer zaliger nog? ...

Knappe Sem doet ons al hunkeren naar ons tennisseizoen

Iets om naar uit te kijken… Oh, wat missen wij onze donderdagavonden met Team ...

Hosting door Fraai