Zalando Style Icon 2016

En of we in ons gat gebeten zijn! Bij Zalando moeten ze niet meer afkomen, ons niet nomineren voor hun Zalando Style Icon 2016 Award: schande!
Uiteraard is bovenstaande maar om te lachen lieve lezers, zo hoog schatten we onszelf niet hebben, we hebben wel interesse in fashion en mode en stellen jullie graag nieuwe en leuke merken voor, maar stijliconen zijn we allerminst. Hoewel volgens mij Jens nog wel die illusie koestert!

Hoogdag voor influencers

zba_2015-089_880_587_89_s
In elk geval op 25 november is het weer zover en maakt Zalando in het Felix Pakhuis te Antwerpen hun stijlicoon van het jaar bekend. Een prijs die heel hoog staat aangeschreven bij de bloggers! Naast de hoofdcategorie: Style Icon of the Year is er ook nog een Award voorzien voor de Rising Style icon. Een tripje naar LA en Berlijn zijn de prijzen. Mooi toch?
Daarnaast is er ook nog de Creative Content Icon-wedstrijd die op zoek gaat naar de creatiefste influencer met een hart voor fashion. Kijk, hier kunnen we in de toekomst nog op inzetten!
De genomineerden? Annabel Pesant, Lima Ché, Zoë van Gastel en Anouk Lannoo, waar wel al een interview mee hadden, dingen naar de titel.

Rising Stars

Als rijzende sterren zijn er de dames achter: monica_harmony, bibleoffashionjulie, madebyf en er is zelfs een man bij: Dries Vriesacker.

Stemmen kan je nog steeds hier!
Aangezien Zalando ons blijkbaar ‘vergeten’ uit te nodigen is, laten we het jureren over aan onder meer Adrien Gras, Tiany Kiriloff en Els Keymeulen en proberen wij gewoon wel te party crashen en uiteraard niet te morsen op de kledij van eender wie, want dan gebeuren er moorden.

You May Also Like

BRAND NEW HOTSPOT : BAR TIKILA

Bij Whatmatters zitten we er bovenop, we bedoelen uiteraard bovenop de nieuwe zaken met ...

Dit zijn de 5 beste biersteden van Europa

Althans National Geographic… Of we het eens zijn met de lijst uit een onderzoek ...

Hosting door Fraai