Wij geloven er FERM in

Bio is hip, bio is trendy, maar in sommige gevallen ook stevig overroepen. Het is niet altijd om door een bestaande trend in te spelen dat je potten breekt. Dat is echter een ander verhaal bij FERM, een zaak waar bio centraal staat en er een hele foodmarket is rond gecreëerd, dat kunnen we dan weer wel pruimen.
unnamed-1

Bio onder één dak

Ferm in Keerbergen is een biologisch restaurant, take-away, patisserie en winkelmarkt in één, die volledig rond gezonde voeding draait, zonder in een geitenwollensok-scenario te vervallen. Fris, hip en trendy zijn er de ordewoorden. ‘s Ochtends genieten van een heerlijk ontbijten of ‘s middags lunchen met een gerechtje uit de vakkundige handen van Cristina Guidalini, je zegt het maar.
Tot aan de drankenkaart toe is alles biologisch en de producten hebben zelfs een certificaat. Wil je toch liever zelf aan de slag, dan is er natuurlijk de take-away, waar je alles vindt om ‘s avonds wat voor het vrouwtje op tafel te toveren.

Vernieuwend concept

Een vernieuwend concept, prachtig vormgegeven door het gerenommeerde bureau Pinkeye en uit de koker ontsproten van Yves De Bakker en Patricia Silverans.
Dat het restaurant een aanslaat blijkt uit de vele positieve reacties en persaandacht dat Ferm al te beurt is gevallen. Zo kaapte het vrij recent nog de bronzen medaille van de Gouden Goesting weg.
unnamed-2
Alvast de moeite waard om Keerbergen eens met een bezoekje te verblijden en ongetwijfeld een inspiratiebron voor heel wat andere horecaondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en de toekomst.
Meer weten over Ferm? Neem een kijkje op de overzichtelijke site, Facebook of Instagram. Of spring natuurlijk eens binnen, neem wat mee en bezorg j

You May Also Like

Op de koffie bij Den Doktoor

We landen vandaag in Meerhout, of Merret onder de locals. Grenzend aan Tom Boonen-land Mol, Balen ...

4 supergezonde (lunch)adresjes in Antwerpen

Healthy is het nieuwe normaal en we moeten er allemaal in mee. Nu ja, ...

Rudolph's Rage Room: Topcadeau voor zij die Kerstmis haten!

Wees eerlijk, niet iedereen is fan van deze periode. Je kent heus wel iemand ...

Hosting door Fraai