Waar is dat blondje? HIER is dat blondje!

In onze zoektocht naar interessante potentiële kandidaten voor een interview botsten we op een wel heel toffe blog. Vooral de intro deed ons verlangen naar meer en dan hadden we nog niet eens de foto’s goed bekeken. ‘Who is that Blonde?’ We wilden het gewoon allemaal heel snel weten. Ze groeide niet op met de modellenlook die ze nu heeft, integendeel. Ze was niet ‘fashionabel’, liep liever make up-loos door de straten en zelfs haar haar kammen was er ’s morgens dikwijls teveel aan…en kijk eens aan…hoe een stijlloze jongedame kan veranderen in een stijlicoon voor duizenden volgers…wij bij Whatmatters kunnen er alleen maar van leren! We onderwerpen ze snel aan onze vragen!

Hoi, wie is…?
Who is that Blonde? Haha.

Lynn Quanjel dan?
Nu sinds een jaartje bezig met bloggen, daarvoor was ik vooral bezig met studeren en mijn modellenwerk. Ik hou van schrijven, eten (heel veel eten), op avontuur gaan en schattige hondjes knuffelen op straat.

Wij zien ons dus niet zo gauw met onze kwijlende kruising tussen een Engelse Bulldog en Portugese Waterhond benaderd worden…soit, hoe lang ben je al bezig als model en blogger?
Sinds mijn 15e ben ik begonnen met modellenwerk en afgelopen jaar besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan met mijn blog Who is that Blonde! Ik weet nog niet of ik mezelf een fashionista mag noemen, ik ben nog steeds een eigen stijl aan het ontwikkelen denk ik.

Wees gerust, je bent een fashionista! Waarom ben je met deze uitdaging begonnen?
Een vriend op school had hulp nodig om fotografie te oefenen, dus heb ik een dagje model voor hem gestaan. Daar kwamen vervolgens zoveel positieve reacties op dat ik besloot er meer mee te gaan doen. In de afgelopen jaren merkte ik dat veel mensen mij vroegen naar mijn leven: wat ik eet, hoe ik sport, hoe het eraan toe gaat behind the scenes en hoe het is om zoveel alleen te reizen. Ik was sowieso op zoek naar een nieuwe uitdaging, dus de stap naar het oprichten van een blog was voor mij erg logisch.

Hoe makkelijk het allemaal lijkt te lopen…het moet iets met je persoonlijke eigenschappen zijn. Vertel eens waarmee je je onderscheidt van anderen?
Van opdrachtgevers en collega’s krijg ik vaak te horen dat ze me erg professioneel, maar toch gezellig vinden. Die combinatie is erg belangrijk voor mij! Daarnaast ben ik erg perfectionistisch en visueel ingesteld, waardoor mijn content altijd top is.

BAM! Kunnen wij alleen maar van leren! Heb je een persoonlijke levensmotto?
“Life begins at the end of your comfort zone”. Ik ben verslaafd aan uitdagingen en avontuur, wie weet waar ik zou zijn beland als ik geen risico’s had genomen! Dan was mijn leven nooit zo spannend geweest.

Wij staan nog op de kraan maar je hebt gelijk…soms moet je inderdaad gewoon durven springen…uiteraard is social media voor u één van de belangrijkste troeven je te promoten. Waarom moeten we je hierop volgen?
Lekker wegdromen bij prachtige reisbestemmingen, mooie modellenfoto’s en af en toe een beetje gekkigheid. Wie wil dat nou niet? ;p

edito_gorgeousmag1

Iedereen wil dat! Wij volgen! Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend? Wat heeft hij gedaan om jou te verleiden?
Yes, al ruim 5 jaar! Dit klinkt een beetje nerdy, maar het moment waarop ik echt voor hem ben gevallen was toen hij me vertelde dat hij graag boeken leest. Een man moet mij intellectueel kunnen uitdagen, anders ben ik snel verveeld.

Ik ben net naar de Boekenbeurs geweest en heb het dagboek van Sociaal Incapabele Michiel gekocht…maar hiermee zou ik je nooit hebben kunnen verleiden vrees ik…misschien heb je nog een tip voor mij en onze mannen welke essentieel is?
Respecteer vrouwen! Tuurlijk is het leuk als je af en toe de romantische gentleman uithangt, maar wat ik nog belangrijker vind is om als gelijke behandeld te worden. Ik houd ook gewoon deuren open voor mijn vriend, en ik trakteer ook regelmatig op een drankje of een etentje, dat vind ik absoluut geen probleem. Waar vrouwen dus echt niet tegen kunnen, is het worden behandeld alsof ze een seksobject of minderwaardig zijn. Vrouwen en mannen hebben ieder hun eigen kwaliteiten die elkaar aanvullen, we zijn een team dus behandel ons ook zo!

High Five! De Favo-vraagjes nu…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn je favoriete plekjes?
Weer zo’n lastige vraag! Haha.

That’s us! Maar je komt er niet onderuit…hop hop…
Ik reis veel dus ik heb overal ter wereld wel favoriete plaatjes om te bezoeken. In my hometown Heerlen ga ik uit nostalgie nog wel eens naar de Spaanse bar Bolero voor een cocktail en een dansje. Maar als ik kon kiezen zou ik altijd naar Barcelona vliegen, mijn lievelingsstad. Het restaurant Tia Santa heb ik daar sinds kort ontdekt en direct benoemd tot nieuwe favoriete hotspot. Dit brengt me ook meteen naar mijn favoriete zonde: heel (heeeeeel) veel eten. Het liefste de hele dag door als het even kon.
lynn-31-medium
 

Waar je het steekt in ons een raadsel…soit, een allerlaatste vraagje…wat zijn uw ambities?
Momenteel ben ik aan het twijfel tussen twee opties: freelancen als journalist of als creative director. Zolang het iets met de fashion wereld en creativiteit te maken heeft ben ik al heel tevreden! Misschien kan ik het zelfs combineren: creative director bij een tof fashion magazine? Dat zou mijn ultieme goal zijn.

Ga op het doel af en scoor zeggen we! Wij zijn er zeker van dat dit lukt! Bedankt voor je tijd, bedankt voor de fantastisch mooie foto’s en alvast heel veel succes in alles wat je verder nog zal ondernemen! Wij hebben nog één advies voor onze lezers…neem een kijkje op haar Blog, Instagram, Facebook en Youtube! DOEN!

 Credits By:
– Lynn Quanjel (Blog)
– Mark Candari
– Irene Suarez
– Jaimie Peeters

You May Also Like

Een blik achter de lens: Romanie Verbauwhede

Accountant en fotografe, zijn er 2 grotere contrasten? Voor Romanie Verbauwhede bestaan deze 2 ...

Naakte Marisa Papen laat een spoor van vernieling achter op skipiste

Nog nooit zijn er zoveel ongelukken geteld na de doortocht van ski-orkaan Marisa… De sneeuwpistes ...

Chelsey, Nederlands beste mollenvanger

We krijgen er geen genoeg van… Hebben jullie ook zo genoten van de afleveringen ...

Hosting door Fraai