Voor Donza naar Deinze

Dat België een heel stuk groter is dan Antwerpen, dat beseffen we maar al te goed. Daarom ook dat we naarstig op zoek zijn naar redactionele versterking overal in het land. Tot dan springen we zelf geregeld in de wagen of leggen we ons oor te luisteren bij lokale specialisten. Zo botsten we ook op DONZA, want laat ons eerlijk zijn, spontaan belanden we zelden tot nooit in Deinze.

Koffie, thee en veel lekkers


Nochtans is het daar waar je Donza, een koffie-, thee- eethuis kan vinden, uitgebaat door het koppel Lien en Stefaan. De hele dag kan je hier terecht voor koffie, gezet door de opgeleide barista Lien , maar ook in thee is ze perfect thuis.
Tot 11u kan er ontbeten worden, maar ook voor een lunch of aternoon tea zit je hier goed. Op vrijdag kan er ook gedineerd worden en hierbij staat foodsharing centraal.

Prachtig pand

Het koppel is er in geslaagd een stoer, industrieel karakter toch ontzettend gezellig te maken. Een stijl waarbij moderne elementen netjes overvloeien in een meer retro-uitstraling. Perfect bij de zaak passend.
9434461_orig
Op zondag is de zaak gesloten maar alle andere dagen van de week geniet je er van een perfect kopje koffie, kwalitatieve biologische thee en nog heel wat lekker voor erbij.
Donza zeker een ommetje naar Deinze waard.
Meer info vind je op de site en Facebook

You May Also Like

Voor de 18de keer de Antwerp Tattoo Convention

Nee, wij hebben er geen. Waarom niet? Angst, geen behoefte aan, geen idee eigenlijk… ...

Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. ...

Een wandeling door Antwerpen in het spoor van Gault Millau

Nee, je kan ons bezwaarlijk van onderontwikkelde smaakpapillen betichten. Zowel op het vlak van ...

Hosting door Fraai