Venneman Watches: exclusief, persoonlijk én Belgisch

Ok, we trekken onze woorden terug van een aantal weken geleden. Wij Belgen zijn ondertussen helemaal thuis in horloges. Na Jules & Fils, Jakhals en nog heel wat anderen, botsten we nu op Venneman Watches, een ander horlogemerk van Belgische makelij. Al pakt Thomas, het brein achter het merk toch weer net even anders aan.
vennemanwatches-share
Ook deze klokjes zijn bedacht in België, hier geassembleerd en maken gebruik van Zwitserse onderdelen. Dat is vaste prik ondertussen, kwaliteit en ambacht gaan zo hand in hand en dat schept vertrouwen.

300 exemplaren

venneman_uurwerken_portretkopie-767x767Thomas Venneman, de bezieler van het merk wil unieke uurwerken scheppen in beperkte oplages. 300 exemplaren, meer rollen er niet uit de handjes. Uniek en genummerd draag je ze rond de pols, zodat je je steeds bijzonder kan voelen. Zeker als je dan ook nog eens het verhaal achter het uurwerk kan/mag vertellen.
Thomas genoot trouwens een stevige opleiding als uurwerkmaker en leerde de stiel in Zwitserland zelf.

Persoonlijke verkoop

Momenteel zijn er geen winkelpunten, bestel je niet online, maar verloopt de verkoop van de uurwerken via persoonlijk contact. Bijzonder! Er wordt een afspraak gemaakt met de designer zelf, want wie kan u beter de uurwerken toelichten?
Een nieuwe manier van verkopen in deze sector, maar alleszins spraakmakend. Wil je een afspraak maken, de uurwerken bekijken of misschien wat meer informatie? Neem dan alvast een kijkje op de site.
venneman_home-1760x900

You May Also Like

De Pancor P02 bouwt voort op het succes

Waarom we weg zijn van Kickstarter? Omdat je er de leukste items op de ...

Voor de professionele smartphone fotograaf

Sleept er iemand nog een digitale of spiegelreflexcamera mee, die op zijn visitekaartje niet ...

Ga eens op STEP

Wild is mijn zoon van steppen, hij zou het ding overal mee naartoe nemen. ...

Hosting door Fraai