Venneman Watches: exclusief, persoonlijk én Belgisch

Ok, we trekken onze woorden terug van een aantal weken geleden. Wij Belgen zijn ondertussen helemaal thuis in horloges. Na Jules & Fils, Jakhals en nog heel wat anderen, botsten we nu op Venneman Watches, een ander horlogemerk van Belgische makelij. Al pakt Thomas, het brein achter het merk toch weer net even anders aan.
vennemanwatches-share
Ook deze klokjes zijn bedacht in België, hier geassembleerd en maken gebruik van Zwitserse onderdelen. Dat is vaste prik ondertussen, kwaliteit en ambacht gaan zo hand in hand en dat schept vertrouwen.

300 exemplaren

venneman_uurwerken_portretkopie-767x767Thomas Venneman, de bezieler van het merk wil unieke uurwerken scheppen in beperkte oplages. 300 exemplaren, meer rollen er niet uit de handjes. Uniek en genummerd draag je ze rond de pols, zodat je je steeds bijzonder kan voelen. Zeker als je dan ook nog eens het verhaal achter het uurwerk kan/mag vertellen.
Thomas genoot trouwens een stevige opleiding als uurwerkmaker en leerde de stiel in Zwitserland zelf.

Persoonlijke verkoop

Momenteel zijn er geen winkelpunten, bestel je niet online, maar verloopt de verkoop van de uurwerken via persoonlijk contact. Bijzonder! Er wordt een afspraak gemaakt met de designer zelf, want wie kan u beter de uurwerken toelichten?
Een nieuwe manier van verkopen in deze sector, maar alleszins spraakmakend. Wil je een afspraak maken, de uurwerken bekijken of misschien wat meer informatie? Neem dan alvast een kijkje op de site.
venneman_home-1760x900

You May Also Like

Zo vaak proberen mannen om anale seks te hebben…

Waarom wij verslaafd zijn aan Men’s Health? Niet voor de fitness weetjes, laat dat ...

Boystoys: Niceballs, een wel heel bijzondere stressbal

Speel je stiekem graag met ballen? Dat is geen schande, wat Whatmatters betreft moet ...

Apple pakt uit met een stevig nieuw Pro gamma!

We geven het toe: wij zijn fan! Zonder Macbook Pro zijn we verloren en ...

Hosting door Fraai