Als het net dat tikkeltje meer mag zijn: Sharon Grobben

Wie bij modellen onmiddellijk denkt aan een graatmager exemplaar die heeft het mis. Modellen zijn er immers in alle maten en vormen: gelukkig maar! Sharon Grobben bewijst elke dag dat er op de catwalk ook plek is voor modellen met een maatje meer en wat rondingen. Plussize modellen vinden meer en meer hun weg naar fotoshoots en ook op de catwalks zien ze meer en meer opduiken. Heeft de sector eindelijk door dat niet elke vrouw rank is als een den? Wij wisten dat al langer, maar vonden dit hét geschikte moment om in de wagen te springen en van Geel naar Mol te tanken. Voor de kost van de diesel moesten we het al niet laten en Sharon lijkt echt wel op de rand van haar grote doorbraak te staan. Het interview kunnen jullie hieronder lezen.
Sharon, shoot, stel je maar even zelf voor aan onze lezers! 
Hoi , Ik ben Sharon Grobben 24 jaar jong . Mijn huidige woonplaats is in Mol. Na 2 jaar werken ben ik opnieuw gaan studeren en ik ben nu volop opzoek naar een geschikte job die ik kan combineren met mijn modellenwerk. Ook ben ik make-up artist wat natuurlijk handig is als model. Verder kan je mij 3x per week terug vinden in de fitness, ook als curvy model is het belangrijk om in vorm te blijven, zeker als je houdt van lekker eten.
14681727_813736285435760_226410310880025816_n
MUA & model in één, lekker makkelijk! Heeft iemand trouwens een job voor Sharon? Soit, werk je al lang als model? 
Ik ben al bezig met modellenwerk sinds mijn 15de maar mijn carrière heeft pas echt een boost gekregen sinds ik mijn looks een beetje heb veranderd. Ondertussen heb ik al enkele Curvy & Plussize fashion weeks mogen meelopen, deed ik interviews voor buitenlandse magazines, stond ik in Het Nieuwsblad, Flair,.. Ik ben pas terug van Londen waar ik enkele fotoshoots heb gedaan.

Jens, wij zijn alle 2 vel over been, het is duidelijk: we moeten een beetje bijkomen om het te maken! Waarom ben jij er ooit mee begonnen Sharon?
Gewoon, omdat ik het leuk vond 🙂 Het heeft mij bovendien meer zelfvertrouwen gegeven.
Logisch… Waarmee onderscheid je jezelf van anderen Sharon? 
Ik ben wie ik ben en ik hoef mij niet te bewijzen ten opzichte van anderen. Ik ben eerder verlegen, altijd eerlijk, gemotiveerd. Als ik iets wil bereiken dan ga ik er voor!

Terecht, wij blijven ook altijd onszelf, maar daar zijn ze niet altijd, overal tevreden, maar kom. Waarom moeten onze lezers je volgen op de sociale media? 
Als jullie geïnteresseerd zijn in het doen en laten van een curvy model mogen jullie mij zeker volgen. Op Instagram en Snapchat vind je mij terug onder de naam sharongrobben.
 

Just be yourself !
 

Voila se, laat die curves maar komen! En heeft Sharon het curvy model ook al een leuke vriend weten te strikken of maken onze lezers nog kans? 
Ik heb momenteel geen vriend. Ik vind het belangrijk dat iemand oprecht is en mij neemt zoals ik ben. Verleidingstruukjes zijn niet aan mij besteed. 😉
14956623_10202472530409955_3430335928169737852_n
Het is dat wij al lang van het straat zijn of we hadden onze altijd succesvolle doos eens open gegooid! Van zo een uitdaging houden we wel. Heb je nog wat essentiële tips voor ons mannen? 
Kijk niet alleen naar de uiterlijke verpakking, een vrouw is meer dan alleen billen en borsten. Een charmante man is altijd leuk.
14102466_10202166946770555_2869644335245093285_n
Klopt, er zitten ook darmen in! Bon, dit gezegd zijnde, waar kunnen ze je vinden die charmante ridders? 
Ik ga heel graag naar de cinema maar als ik zin heb om te feesten zak ik met mijn vriendinnen af naar Versuz of Larocca. Mijn favoriete zonde : chocolade, zoals bij de meeste vrouwen zeker?

Tgoh, wij vreten het ook met de kilo, dus ik weet niet of alleen vrouwen er gek van zijn. Heb je nog grote ambities Sharon?
(Internationaal)doorbreken als curvy model
Wel Sharon, we helpen je het oprecht hopen! Bedankt voor je tijd en we zijn blij dat we nog eens een kempisch accent mochten aanhoren. 
Wil je Sharon volgen op haar pad naar de top? Volg haar op haar eigen site,  Facebook, Instagram én Snapchat. Pret gegarandeerd! 
Credits fotografen: Michel Keppens / Luc Grobben / Gunther Frans / Joyce Djo / Yannick Melotte / Melissa Huysmans

You May Also Like

Zwoele zomers met zonnetje in huis Lenty Frans

Onze Miss België 2016 laat zich van haar mooiste kant zien… Het is al ...

Het betere maatpak bij Schaap Tailors!

Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed? Met een pak kom je altijd ...

Hoe knapperd Davina Michelle danst?

Het gezicht achter dé plaat van 2019? Vergeet Marco Borsato en Armin Van Buuren, ...

Hosting door Fraai