'Schoonheid zit van…' Charlotte Starren laat ons twijfelen!

We konden ons geen beter moment bedenken om opnieuw een tripje naar onze tweede, na Antwerpen, thuisstad Amsterdam te plannen. In combinatie met alweer een meeting in de Nederlandse hoofdstad wilden we het nog aangenamere aan het aangename koppelen en spraken we op de vooravond van Halloween af met Charlotte Starren, een professioneel en full-time model. En hoewel de vooravond bol staat van de heksen en lelijke gedrochten, konden we niet anders dan toegeven dat het verre van een lelijk gezicht was. Wie zegt er dat schoonheid vanbinnen zit? Als kers op de taart bleek het gelijk haar verjaardag te zijn…we begonnen het interview met drie dikke smakkerds…we hadden een reden, nietwaar?

unadjustednonraw_thumb_4eef

unadjustednonraw_thumb_4eecSmak Smak Smak! Gelukkige verjaardag Charlotte en bedankt dat we je op deze speciale dag toch even mochten komen kussen. Maar vertel eens kort wie je bent?
Mijn naam is Charlotte Starren. Ik werk fulltime als model en heb hier veel plezier in.

Net als wij hier veel plezier in hebben! Hoe lang ben je al bezig als model? 
Ik werk nu inmiddels 11 jaar als model, sinds een paar jaar fulltime.

unadjustednonraw_thumb_4ee1

Dat is al een behoorlijk lange tijd! Waarom ben je ermee begonnen?
Ik ben er eigenlijk ingerold doordat ik samen met mijn moeder tijdens het winkelen gescout werd en mee mocht doen aan de elite model look. Ik eindigde als finaliste en vanaf daar is het balletje gaan rollen. Ik begon in Nederland, maar het reizen volgde snel. Ik heb de mogelijkheid gehad om door mijn werk de hele wereld te zien, en daarom vind ik dit werk super 😊 !

unadjustednonraw_thumb_4ef0

Dat zal wel zijn! De wereld zien in het doen wat je graag doet…we mogen terecht jaloers zijn! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen en geeft dit de kans te doen waarmee je nu bezig bent?
Ik weet niet of het is wat me onderscheid, maar ik zou mezelf omschrijven als intelligent, humoristisch, met een take-it-day-by-day mentaliteit.

Carpe Die! Is dit uw persoonlijke levensmotto? Of heb je nog een andere?
Dan moet ik toch mijn moeder aanhalen; “echte schoonheid zit van binnen.”

Makkelijk gezegd pruts als je gezegend bent met wat hier voor onze neus zit, doch nobel! We springen even over naar de ‘hashtak’. Waarom moeten we je volgen op de social media?
Op mijn social media is vooral mijn werk te vinden, en documenteer ik al mijn reizen en behind the scenes foto’s. Kortom; volgen! 😊

Doen we! Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend? 
Ik ben na 7 jaar sinds kort single!

unadjustednonraw_thumb_4ee0

Oei, sorry…of misschien beter lang leve de vrijheid…soit…wat moet een man bezitten om het u warm te maken?
Voor mij moet een man een echte gentleman zijn, trouw, gevoel voor humor en stijl zijn essentieel.

Wat wil je mannen als essentiële tip nog meegeven?
Ik vind dat mannen best wel weer een beetje old-fashioned mogen zijn 😊

unadjustednonraw_thumb_4eea

En zo schuiven wij hier de stoel onder de billen, betalen wij hier het drinken, houden de deur open,… Iets anders nu…Waar kunnen we deze knapperd terugvinden? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ben gek op Londen! Daarnaast reis ik regelmatig naar Azië voor mijn werk en ben dan ook gek op landen als Bangkok en Bali.

Londen! Dat treft! Volgende week zitten we er een gans weekend! Naast het shoppen in Londen…wat is je favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde is toch wel pizza denk ik. En belinni’s…

unadjustednonraw_thumb_4ee9

Hmmm, niet slecht! Nog snel een laatste vraagje alvorens de aangestoken kaarsen smelten op de veel te lekkere verjaardagstaart…Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik wil voorlopig graag dit werk blijven doen en nog veel reizen en nieuwe plekken zien en met leuke teams werken. Dus ehm.. Stay tuned!

We will! Tijd voor een blowsessie…en met één ademruk blies ze alle kaarsjes vakkundig uit! Dat al haar wensen mogen uitkomen! Wensen jullie deze knapperd ook te volgen op al haar avonturen en wil je zien wat er ‘behing-the-scenes’ allemaal gebeurt? Neem dan een kijkje op haar Facebook en Instagram en volg deze adembenemend mooie jongedame! Hop Hop! 

unadjustednonraw_thumb_4ee2

 

You May Also Like

Knap toptalent atletiek wordt dé sensatie op Olympische Spelen in Tokyo

En niet alleen door haar snelle beentjes… Of zeg maar stel heerlijk mooie benen. ...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start ...

Stella Dorrestein: Miss Beauty of Noord-Holland

We hadden beloofd om er geen grapjes over te maken. Wij zijn dan ook ...

Hosting door Fraai