Relaxen in de Vessel: een hangmat bad

Ok, we geven het toe: gloednieuw is het niet. Alleen, wij hadden het nog niet gezien en het lijkt ons toch wel wat zo’n hangmat bad. Een hangmat bad?
vessel-bathtub-by-splinter-works-001
Ja, de designers van SplinterWorks hebben een hangmat uit carbon ontwerpen die uitstekend dienst doet als bad. Zelfs gevuld blijft deze ‘hangmat’ stevig aan de muur hangen, terwijl jij geniet in een relaxerende hangmat een eindje boven de grond. Als dat geen pure verwennerij is…

De lengte van het bed bepaal je zelf tussen de 2,6 en 3 meter. De prijs voor dit pareltje is op aanvraag, maar we hebben zo een donkerbruin vermoeden dat het niet goedkoop gaat zijn.
vessel-14
De roestvrijstalen kranen moeten in de vloer geïnstalleerd worden om het water aan te leveren en een afvoerputje onder het bad is mooi meegenomen, al kan ook een afwateringsbuis aan het bad bevestigd worden. Het isolerende schuim in het bad zorgt er overigens voor dat het water lekker warm blijft. Hou er wel rekening mee dat je naast de kosten van het bad, ook nog heel wat verbouwingskosten zal moeten neertellen! 
140917_splinter-works_087
Naast het zwart is het bad ook verkrijgbaar in het rood, geel, zilver, blauw, roze en brons. Meer weten over de Vessel van SplinterWorks? Neem dan een kijkje op de site en heb je wat roebels te besteden dan is dit hangmat bad misschien wel wat voor jou?

You May Also Like

3 biersteden die de moeite waard zijn!

Bier, we hebben het bij Whatmatters leren appreciëren, maar het was zeker geen liefde ...

Zomerse WIJN-SLUSHIES

We lusten bij Whatmatters wel een glaasje wijn en ook tegen ijs zeggen we ...

Astrofrecks de nieuwe tattoo trend: Lichtgevende sproetjes

Wie ons een beetje volgt weet dat we geregeld Inked modellen over de vloer ...

Hosting door Fraai