Ontdek Belgische kunstenaars op Jong Bloed

logo-jong-bloed-13
 
Gek van Belgisch design en misschien wel wat roebels op zak om deze designers/kunstenaars een duwtje in de rug te geven? Noteer dan alvast 16,17 en 18 december in je agenda. Dan vindt immers de jaarlijkse expo ‘Jong Bloed’ met ontwerptalent van eigen bodem weer plaats.
161007-collage-jong-bloed-2016_deelnemers

13 om te ontdekken

In de showroom van meubelontwerper Dirk Cousaert in Kluisbergen tonen 13 upcoming local heroes hun talenten maar natuurlijk vooral hun creaties. Je ontdekt er niet alleen meubilair, nee ook voor keramiek, fotografie, glaswerk, papier en nog veel meer is er ruimte voorzien. 


Net voor de feestdagen is het natuurlijk ook de ideale periode om hier nog een uniek geschenk te scoren dat je niet alleen kan inpakken, maar waarmee je ook nog eens kan uitpakken. Waarlijk heel wat origineler dan een Bongo Bon lijkt ons (f***, straks weer die rekels van Bongo aan de lijn, nvdr.).
De kick-off vindt plaats op vrijdagavond 16 december van 19u tot 22u, terwijl je in het weekend doorlopend van 10u30 tot 17u30 kan binnenspringen in de showroom van Dirk Cousaert in Kluisbergen.
Enkele namen die je er mag verwachten?
EER Objects, Straff Design, Angelo Possemiers en Jan Leenknegt zijn maar enkele namen die er hun opwachting maken. 

You May Also Like

Fashion meets ecology

Stellen dat we groene jongens zijn bij Whatmatters, zou de waarheid stevig geweld aan ...

Slaap eens in 'The Apartment'

Graanmarkt13 is al langer een culinair begrip in Antwerpen. Maar ook qua fashion, design ...

Deze Porsche klinkt als muziek in de oren!

En dan hebben we het deze keer niet over een Porsche op 4 wielen. ...

Hosting door Fraai