Ontdek Belgische kunstenaars op Jong Bloed

logo-jong-bloed-13
 
Gek van Belgisch design en misschien wel wat roebels op zak om deze designers/kunstenaars een duwtje in de rug te geven? Noteer dan alvast 16,17 en 18 december in je agenda. Dan vindt immers de jaarlijkse expo ‘Jong Bloed’ met ontwerptalent van eigen bodem weer plaats.
161007-collage-jong-bloed-2016_deelnemers

13 om te ontdekken

In de showroom van meubelontwerper Dirk Cousaert in Kluisbergen tonen 13 upcoming local heroes hun talenten maar natuurlijk vooral hun creaties. Je ontdekt er niet alleen meubilair, nee ook voor keramiek, fotografie, glaswerk, papier en nog veel meer is er ruimte voorzien. 


Net voor de feestdagen is het natuurlijk ook de ideale periode om hier nog een uniek geschenk te scoren dat je niet alleen kan inpakken, maar waarmee je ook nog eens kan uitpakken. Waarlijk heel wat origineler dan een Bongo Bon lijkt ons (f***, straks weer die rekels van Bongo aan de lijn, nvdr.).
De kick-off vindt plaats op vrijdagavond 16 december van 19u tot 22u, terwijl je in het weekend doorlopend van 10u30 tot 17u30 kan binnenspringen in de showroom van Dirk Cousaert in Kluisbergen.
Enkele namen die je er mag verwachten?
EER Objects, Straff Design, Angelo Possemiers en Jan Leenknegt zijn maar enkele namen die er hun opwachting maken. 

You May Also Like

Deze zomer vliegen wij met de Flynano!

Zon- of wintermens? Geen twijfel mogelijk, doe mij de zon maar! En met dit ...

Een echte Aperol Spritz fan?

Ben jij net als wij wild van Aperol Spritz? Top, want dan kun je ...

Als het snel moet gaan…een shotje koffie!

Sloten koffie worden er gesloebberd op onze redactie, en het kan soms niet straf ...

Hosting door Fraai