Omdat tequila een festival verdient!

14608839_1087084201360857_6629536630277756729_o
Tegen een festival zeggen we bij Whatmatters geen nee. Zeker als het om een Tequila Festival gaat. Op 10 december, toevalligerwijs de verjaardag van onderstaand redactielid vindt in Antwerpen het eerste Tequila Festival Antwerp plaats.

Mexicaanse invloeden

patron-tequila-trio
In zaal CADx op ‘t eilandje worden die dag tequila en mezcal, 2 Mexicaanse spirits in de kijker gezet. De organisatie is er vast van overtuigd dat tequila de nieuwe hype gaat worden en wil dat gegeven ondersteunen met een festival. Zeker omdat over beide vloeistoffen eigenlijk nog maar weinig geweten is.
De organisatie is in handen van Lester Schutters, de kerel achter 2240 Social Club en World End’s Rum, waar we eerder al wat over brachten. Zaterdag 10 december leer je tequila en mezcal kennen vanaf 14u. Het einde is voorzien tegen 01u, als je dat haalt natuurlijk…
tequila-kater
Noteer deze datum alvast met stip in je agenda en vergeet me niet te feliciteren als je me tegen het lijf loopt. Uiteraard is er ook streetfood en kan je ander cocktails krijgen.
Meer kom je te weten op de site, waar je ook al tickets kan bestellen. Vanaf 9 euro geraak je al binnen! Meer info en de laatste updates lees je op Facebook en Instagram.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level! We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards ...

Tequila fever gespot in België

  En nog geen klein beetje ook! Dat tequila in is, bleek al uit ...

Baracca alles behalve een ongeorganiseerd zootje!

Op zoek naar een hippe spot om te eten in Leuven? Dan moet je ...

Hosting door Fraai