Omdat tequila een festival verdient!

14608839_1087084201360857_6629536630277756729_o
Tegen een festival zeggen we bij Whatmatters geen nee. Zeker als het om een Tequila Festival gaat. Op 10 december, toevalligerwijs de verjaardag van onderstaand redactielid vindt in Antwerpen het eerste Tequila Festival Antwerp plaats.

Mexicaanse invloeden

patron-tequila-trio
In zaal CADx op ‘t eilandje worden die dag tequila en mezcal, 2 Mexicaanse spirits in de kijker gezet. De organisatie is er vast van overtuigd dat tequila de nieuwe hype gaat worden en wil dat gegeven ondersteunen met een festival. Zeker omdat over beide vloeistoffen eigenlijk nog maar weinig geweten is.
De organisatie is in handen van Lester Schutters, de kerel achter 2240 Social Club en World End’s Rum, waar we eerder al wat over brachten. Zaterdag 10 december leer je tequila en mezcal kennen vanaf 14u. Het einde is voorzien tegen 01u, als je dat haalt natuurlijk…
tequila-kater
Noteer deze datum alvast met stip in je agenda en vergeet me niet te feliciteren als je me tegen het lijf loopt. Uiteraard is er ook streetfood en kan je ander cocktails krijgen.
Meer kom je te weten op de site, waar je ook al tickets kan bestellen. Vanaf 9 euro geraak je al binnen! Meer info en de laatste updates lees je op Facebook en Instagram.

You May Also Like

5 tips waarom ook jij deze zomer naar Marbella moet

Marbella…het is bijna vier jaar geleden dat we er een waanzinnig heerlijke vakantie hebben ...

Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week ...

Whatmatters on the road: Met Fiat naar Monaco

Er zijn slechtere perstripjes… Jens, twee dagen Monaco en wat cruisen in de nieuwe ...

Hosting door Fraai